4 Прикачен файл(ове)
Моля за превод на дистанционно Sanyo RCS-FA5
Здравейте.
Наложи ми се да погледна климатика на комшийката
Модела на климатика е: Sanyo SAP-E40A6
Жената сменила батериите на дистанционното, и не могла да включи машината.
Та, с малко зор, но успях да включа техниката.
Оказа се, че тя няма никакъв превод на дистанционното.
Номера на модела е: Sanyo RCS-FA5
Предварително благодаря
P.S.
A, и една инструкцийка на климатика ще ми е от полза.
2 Прикачен файл(ове)
Re:Моля за превод на дистанционно Sanyo RCS-FA5
Mc Queen ,хубава машинка-и снимайте го този ветеран-заслужава.Иначе дистанционното е почти като на мойто старото саньо.Ето ти превод от Митака на едно,което е почти същото,само в дясно средния ред имаш позиции на клапите вертикално и хоризонтално движение-екстри от 98г.
ще черпиш Митака за превода,а и други колеги ще ти предоставят превод предполагам.
Много благодаря колега.
Този ветеран го снимах с телефона, но като отворих снимките на компа, ме хвана срам да ги постна във форума.( отврат )
Затова потърсих снимки от нета.
Не знам твоята машина как се е представяла, ама комшийката се оплаква от много висок разход на ток.
Още веднъж благодаря.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mc Queen
Не знам твоята машина как се е представяла, ама комшийката се оплаква от много висок разход на ток.
Санчо си работеше супер и продължава да служи но на друго место,97г. модел и слизаше под 100w. на минимум обща консумация с трафа.А относно разхода,ако е в добро здраве машината е от значение изолацията и топлинните загуби и в какво помещение се труди климатикът-правилно ли е оразмерен.Че то Саньо,ама все пак... :)
Отговор: Моля за превод на дистанционно Sanyo RCS-FA5
А от къде може да се закупи такова дистанционно на Английски защото това дето ползвам е в окаяно състояние,а климатика рециклиран?
Цитат:
Първоначално публикувано от
dilqnps
А от къде може да се закупи такова дистанционно на Английски защото това дето ползвам е в окаяно състояние,а климатика рециклиран?
Няма такова дистанцинно на английски. Пък и не виждам за какво ти е...
Има взех си универсално с повече бутони и си работи всичко...
Цитат:
dilqnps
Има взех си универсално с повече бутони и си работи всичко...
...освен обратната връзка. Със здраве да си го ползваш.
е ,щом е с повече бутони ще има повече екстри :)
Няма повече екстри то някои бутони не знам за какво са като ги натискам нищо не се случва но сега по добре се разбира отколкото на японски..
Цитат:
dilqnps
Няма повече екстри то някои бутони не знам за какво са като ги натискам нищо не се случва но сега по добре се разбира отколкото на японски..
И какво, да не мислиш, че климатика ти работи по-добре, като дистанцията е на ингилизки... :taz