Отговор: SHARP D25R- не работи
Здравейте! Общо взето с много приказки нищо не казахте. Имате намерение сам да си оправите климатика ли, ако някой ви каже какво му е? Поне кажете колко пъти мига диода.
Но ако това е първият път в който се опитвате да си поправите климатика, най добре се обърнете към сервиз!
Не нямам намерение сам да го ремонтирам просто хората като Сашо и други колеги от форума са ми доста далеч и затова сега ще има проба-грешка да попадна на майстор който ще ми помогне за това исках да имам някаква насока какъв може да е проблема.Та по същество за 8 години ползване на този климатик до сега ни ми е правил проблеми.Диода мига постоянно на равни интервали през секунда започва от самото пускане на климатика мига на всички режими.
Пиши от къде си. Така по-лесно ще се намери майстор.
Това мигане на диода показва че външното тяло не вижда проблем. Или не си го изчакал достатъчно време да се опита да запусне компресора и да отчете каквото ще отчита.
Някаква лампа на вътрешното не се ли размигва - таймера имам предвид?
Пробвай номера с щепсела за 10 минути. Ако не, дано се намери майстор в твоя район.
Старите Шарпове са най-лесни.:)
Благодаря ще го пробвам мисля утре да погледна този предпазител в външното тяло и другата седмица ще търся човек да го прегледа.То "майстори"с лопата да ги ринеш а на мен ми трябва човек който да знае какво прави.Благодаря ви за отговорите живи и здрави ще пиша развръзката.