Страница 330 от 378 ПърваПърва ... 280320328329330331332340 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,936 до 4,950 от общо 5657
Like Tree2221Одобрявам

Събитията в Русия.....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
 1. Member
  Тук е от
  Sep 2016
  Мнения
  425
  #4936

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Хубава катедрала - заслужава си да посетиш града само заради нея като турист - каква е католическа или англиканска?
  Бабека не става за гледане - за него - само парфюм Новичок

 2.  
 3. Moderator Аватара на MitkoS
  Тук е от
  Mar 2005
  Мнения
  5,433
  #4937

  Отговор: Събитията в Русия.....

  copy/paste

  Съветът на ЕС продължи днес с още 6 месеца санкциите срещу 155 лица и 44 компании заради руската агресия в Украйна, съобщи институцията.


  ----------------------------------------------------------

  copy/paste

  Великобритания разкритикува интервюто с двама руснаци, приличащи на мъжете, които според нея са виновни за отравянето на бивш шпионин и каза, че то е "обида за интелигентността на обществото" и е "дълбоко оскърбително", предаде Ройтерс.

  "Лъжите и очевидните измислици в това интервю, излъчено по спонсорирана от руската държава телевизия, са обида за интелигентността на обществото. По-важното е, че те са дълбоко оскърбителни за жертвите на това ужасяващо нападение и любимите им хора", каза говорител на британската министър-председателка Тереза Мей.

  "За съжаление, това и очаквахме . . . Полицията много ясно представи доказателствата срещу тези двама мъже. Те са издирвани и ние предприемаме всички действия, така че те да бъдат задържани и изправени пред правосъдието във Великобритания, ако някога отново излязат извън Русия", заяви той.
  Този пост е редактиран от MitkoS; 14-09-18 в 00:18.

 4. Senior Member Аватара на stainway
  Тук е от
  Sep 2017
  Живее в
  Хага
  Мнения
  1,607
  #4938

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Обичат да пътуват хората. Между 2 септември 2017 и 5 март 2018 са пътували интензивно-Амстердам, Милано, Женева, Париж...явно само тая катедрала им е останала в списъка
  Тук пише за двама други, които са искали да хакнат Spiez Lab в Швейцария, където са се анализирали газовите атаки в Сирия, както и нападението над Скрипал.
  https://www.dutchnews.nl/news/2018/0...swiss-lab-nrc/
  П. П. Видях сега и на български :
  https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/09...sreshtu_vajna/

  - - - - - - - - - -

  Ето, че и Китай се присъединява към санкциите :
  https://replyua.net/finance/109388-k...iv-rossii.html
  Този пост е редактиран от stainway; 15-09-18 в 01:32.

 5. Moderator Аватара на MitkoS
  Тук е от
  Mar 2005
  Мнения
  5,433
  #4939

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Това за Китай, май не е потвърдено.

 6. Senior Member Аватара на stainway
  Тук е от
  Sep 2017
  Живее в
  Хага
  Мнения
  1,607
  #4940

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Когато източника е от Русия -нищо не е потвърдено

 7.  
 8. Senior Member
  Тук е от
  Aug 2015
  Живее в
  Сев.-Изт. Б-я
  Мнения
  3,571
  #4941

  Отговор: Събитията в Русия.....


 9. Senior Member Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  29,852
  #4942

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Цитат Първоначално публикувано от MitkoS Виж публикацията
  copy/paste

  Великобритания разкритикува интервюто с двама руснаци, приличащи на мъжете, които според нея са виновни за отравянето на бивш шпионин и каза, че то е "обида за интелигентността на обществото" и е "дълбоко оскърбително", предаде Ройтерс.
  Мда обида е , защото надценява интелегентноста на всенародният планктон ! Оскърбително е за бездарните британски полицаи и политици, които не могат да направят разследване като хората и манипулират случаят за политически цели

  https://www.craigmurray.org.uk/archi...mob-mentality/
  So I ask this question again – and nobody so far has attempted to give me an answer. At what time did the Skripals touch their doorknob? Boshirov and Petrov arrived in Salisbury at 11.48 and could not have painted the doorknob before noon. The Skripals had left their house at 09.15, with their mobile phones switched off so they could not be geo-located. Their car was caught on CCTV on three cameras heading out of Salisbury to the North East. At 13.15 it was again caught on camera heading back in to the town centre from the North West.
  За това отново ще задам въпрос, на който никой до сега не даде отговор. По кое време, Скрипал са се докоснали до ръкохватката? Боширов и Петров пристигнали в Солсбъри в 11.48 и не са могли да обработят ръкохватката на входната врата до обяд(да не споменаваме че всичките съседи щяха да ги видят). Скрипал са напуснали дома си в 09.15 сутринта, когато са и изключили мобилните си телефони, затова и не могат да бъдат свързани с геолокализирането. Техният автомобил е бил прихванат от три CCTV камери, насочващ се от Солсбъри на северо-изток. В 13.15 отново е попаднал на камера, насочвайки се обратно към центъра на града от северо-запад. Как се е удало на Скрипал, да се върнат у дома и докоснат до ръкохватката в периодът между обяд и 13 часа, без да бъдат уловени от която и да е камера за видеонаблюдениене, които на свой ред са могли така широко да зафиксират руските посетители?

  Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-09-18 в 14:11.
  morandis одобрява това.


 10. Senior Member Аватара на Tommorow
  Тук е от
  Sep 2006
  Живее в
  Пловдив, България
  Мнения
  5,046
  #4944

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Х2 прости им....след смъртта на Шерлок, разполагат само с този:

 11. Senior Member Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  29,852
  #4945

  Отговор: Събитията в Русия.....

  https://diana-mihailova.livejournal.com/2647496.html

  Бившият британски посланник в Узбекистан Крейг Мърей, който регулярно пише на тема Скрипал и Новичок, разглежда вчерашното интервю на Петров и Боширов.
  Странното руско алиби
  https://www.craigmurray.org.uk/archi...russian-alibi/
  да преведем част от статията...

  Както и при мнозина други, моята първа мисъл при прегледа на интервюто на Боширов и Петров, които видимо и действително се явяват имената им, се заключава в това, че те бяха много неубедителни. Самото интервю, изглежда е било построено около тясна маса с лоша камера и осветление, и интервюиращата изглежда задава достатъчно безнадеждни въпроси, които биха довели някакво реално осветяване на това дело.

  В крайна сметка реших, че тяхната история е много малко вероятна, докато не започнах да виждам бурята от туитър съобщения, голяма част от които са основно от журналисти от средствата за масова информация, в които се говореше, че отделни неща са били невъзможни, което фактически не е съвсем невъзможно.

  Първият и най-очевиден поглед на времето на 3 и 4 март... В крайна сметка абсолютно вярно, че ако двамата са пристигнали в Солсбъри на 3 март с намерението да се отправят в Стоунхендж, те не са могли да се доберат заради снега. Затова е напълно възможно, че те са се върнали на следващият ден, за да повторят опита; и общественият транспорт от Солсбъри е бил както преди сериозно нарушен, и много пътища са били затворени на 4-март. Доказателства за това не е трудно да се намерят.
  LIVE: Snow in Salisbury - weather and travel updates, pictures and video | Salisbury Journal
  Това са изображения от Liveblog Salisbury Journal 4 март.
  Плюс видео от чистенето на снега на пътя от Еймсбери към Солсбъри 3 март.


  Тези които издевателстваха над това, че двойката е била заблокирана поради снега от посещенито на Стоунхендж, указваха на кадри от CCTV в централен Солсбъри, които не показват снега във втората половина от деня на 4 март. На тях е централен Солсбъри, а той разбира се е бил почистен. А ето, че извън града е имало преспи.
  Така че тази част от тяхната история, която представяха за неправдоподобна, както правят социалните медии, в крайна сметка точно съотвества на фактическите данни.
  Втората част от тяхната история, предизвикваща насмешка - това е че двама руснаци са се отправили на пътешествие във великобритания през почивните дни и се опитват да посетят Солсбъри. тази насмешка беше много страна за мен. почвните дни - пристигане в Петък и връщане в неделя - това е стандартна част от празничната индустрия. Защо да е немислимо, че руснаци летятя през почивните дни за отдих така както го правят британците?
  Още по-странна се явява идеята за това, че руски посетители е малко вероятон да посетят катедралата в Солсбъри и Стоунхендж. Катедралата в Солсбъри се явява едно то най-завладяващите достижения на норманската архитектура, една от най-великите катедрали в Европа. тя привлича голямо количество чуждестранни гости. Стоунхендж - световно известно световно наследство. Аз се отправих през отпуската си тази година и посетих Вюрцбург, за да видя Двореца на Епископа, а после виненият кооператив в Сомерахе. Защото тези които не искат да имат достъп до плажът в Бенидорм, не ги прави убийци. Много хора ходят в катедралата в Солсбъри.

  Рапърът Jay Z посещава Великобритания, за да види в катедралата в Солсбери Великата Харта на Свободите.

  По нататък си преведете сами статията....


  Агентите на ГРУ прекарват ноща, в компанията на проститутка и пушене на марихуана..
  https://www.dailymail.co.uk/news/rus...don-hotel.html
  Такова нещо не би минало през главата на който и да било оперативен работник от службите.  Видео от ученията Восток-2018
  https://www.youtube.com/channel/UCQG...TjyOJnA/videos
  Ученията се провеждат в далечният изток до китайската граница.  полигона Цугол
  https://www.google.bg/maps/@51.04362.../data=!3m1!1e3
  Спътникови фотографии на ученията "Восток-2018" на полигона Цугол от DigitalGlobe https://www.digitalglobe.com
   

  и обикновенни снимки
   


  https://www.scmp.com/news/china/mili...n-war-games-us


  Последната година, американците по два пъти на месец изпращат разузнавателни дронове RQ-4B Global Hawk по черноморското крайбрежие на Русия
  https://twitter.com/ua4wiy_
  http://planeradar.ru/VirtualRadar/desktop.html
  Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-09-18 в 17:38.
  morandis одобрява това.

 12. Senior Member
  Тук е от
  Aug 2015
  Живее в
  Сев.-Изт. Б-я
  Мнения
  3,571
  #4946

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Просълзих се, като разбрах ,че военната доктрина на Русия има отбранителен характер.
  Русия ще извършва големи военни маневри на всеки пет години

 13. Senior Member
  Тук е от
  Nov 2011
  Живее в
  Петрич
  Мнения
  4,057
  #4947

  Отговор: Събитията в Русия.....

  "В тях няма даже елементи, предполагащи, че се готвим да водим настъпателни действия на чужда територия..."

  Ми, човека си е откровен - не се готвят да водят военни действия на чужда територия. А, на своя? И коя точно е тяхната територия, според тях?

 14. Senior Member Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  29,852

 15. Senior Member
  Тук е от
  Aug 2015
  Живее в
  Сев.-Изт. Б-я
  Мнения
  3,571
  #4949

  Отговор: Събитията в Русия.....


 16.  
 17. Senior Member Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  29,852
  #4950

  Отговор: Събитията в Русия.....

  Не знаеш какво е ял и правил последните 24 часа....

  https://chervonec-001.livejournal.com/2495794.html
  https://www.businessinsider.com/f-22...antage-2017-12

  Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-09-18 в 22:50.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

 1. Събитията във Венецуела
  От hristoslav2 във форум Клуб Оксиморон
  Отговори: 229
  Последно: Вчера, 18:18
 2. Събитията в Украйна
  От hristoslav2 във форум Клуб Оксиморон
  Отговори: 3946
  Последно: 11-02-19, 10:12
 3. Отговори: 6
  Последно: 13-01-15, 15:41
 4. Събитията в Хонг-Конг
  От hristoslav2 във форум Клуб Оксиморон
  Отговори: 8
  Последно: 07-10-14, 13:03
 5. Забраниха SMS-ите на латиница в Русия
  От Cko във форум Коментирай новина
  Отговори: 4
  Последно: 18-10-07, 13:36
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 15 години!
Този форум се задвижва, благодарение на Persy Сървър
Следвай ни
Горе