Страница 178 от 178 ПърваПърва ... 128168176177178
Резултати от 2,656 до 2,669 от общо 2669
Like Tree763Одобрявам

Събитията в САЩ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
 1. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2656

  Отговор: Събитията в САЩ

  Всичко върви по план

  Камала Харис получава президентската власт, докато Байдън е под упойка за колоноскопия
  https://www.vesti.bg/sviat/kamala-ha...upojka-6134106


  https://aif.ru/politics/world/kto_takaya_saule_omarova
  https://kursiv.kz/news/v-mire/2021-1...yut-evergrande
  Из диалога с сенатором Джоузеф Кеннеди.

  - Раньше вы были членом группы под названием молодые коммунисты (комсомольцы)
  - Поскольку я родилась в Советском Союзе, я участвовала в школьных молодёжных программах предназначенных для учащихся.
  - Вы вышли из этой организации?
  - Из молодежной группы?
  - Из комсомольцев.
  - Вы вырастаете из этого с возрастом.
  - Вы отправили им официальное письмо о выходе?
  - ....

  * * *
  - Я не знаю, называть вас профессором или товарищем?
  - Я не коммунист. Я не подписываюсь под этой идеологией. Я не могла выбирать, где родиться.

  Как сообщает сенатор Тед Круз
  Кандидат Байдена на должность финансового контролера Омарова одержима идеей разрушения нефтегазовой отрасли. Она заявляла, что "Мы хотим, чтобы она обанкротилась, если хотим бороться с изменением климата"

  Добавляет сенатор Рубио
  «Она поддерживает коммунистическую политику, и коммунист не должен быть нашим контролером денежного обращения»

  1. Омарова училась в Москве и закончила МГУ Ее дипломная работа называлась "Экономический анализ Карла Маркса и теория революции в капитале".
  2. Эмигрировала в США в 1991 году. В 1995-м году Омарову приняла полиция за кражу в магазине, где она украла товаров на 214 долларов.
  3. Во время одной из видеоконференций призывала к ликвидации банковских счетов и депозитов. Финансовый сектор США она называет отраслью придурков.
  4. В 2019 году она заявила "Что ни говори о старом СССР, там не было гендерного разрыва в оплате труда. Рынок не всегда "знает лучше всех".
  5. В книге "Семь грехов Уолл-стрит" Омарова нахваливала марксизм и утверждала, что он изменил ее взгляды на мир.
  6. Одной из основных линий защиты у демократов стал тезис - "Республиканцы боятся Омаровой, потому что они боятся сильных и независимых женщин"
  https://www.defenseone.com/threats/2...accine/186954/

 2.  
 3. Senior Member
  Тук е от
  Sep 2006
  Мнения
  4,520
  #2657

  Отговор: Събитията в САЩ

  Затова ли скача $?
  Пък аз си помислих, че са открили лекарство против Covid, рак или нещо от сорта...

 4. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2658

  Отговор: Събитията в САЩ

  Кайл Ритънхаус, който уби двама души при бунтовете в Кеноша миналата година, беше оправдан по всички обвинения от журито.
  Неговите действия са признати за самоотбрана, което е улеснено от законите на щата Уисконсин, които много широко тълкуват понятието самозащита и поверяват доказването на прекомерността му на обвиняемата страна.
  Очакват се протести на BLM

  https://www.youtube.com/watch?v=iryQSpxSlrg  Тръмп младши...
  https://twitter.com/DonaldJTrumpJr/s...29301289824259
  и се започна надолу
  https://pbs.twimg.com/media/FEowh0VXEAE5soS?format=jpg&

 5. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2659

  Отговор: Събитията в САЩ

  Флашмоб по американски
  https://www.24chasa.bg/novini/article/10422883
  https://twitter.com/JodiHernandezTV/...84757434175488
  https://twitter.com/JodiHernandezTV/...05372924903429
  това е магазина
  https://www.google.bg/maps/@37.89756...4!8i8192?hl=bg

  BLM-терорист  Терористът, който устрои нахлуването сред тълпата хора на празничния парад във Уисконсин, се оказа тъмнокожият рапър и привърженик наBLM Даръл Брукс. Основната версия на станалото - престъпление на почвата расова ненавист. Персонажът беше пуснат под залог от 1000 долара в петък и вече във вторник, той седнал в автомобила тръгнал да убива.

  В резултат на "срещата" са убити 5 човека и ранени 40.

  Още преди това, на Брукс вече са били открити 2 основни дела и има въпроси за неговите способности да спазва закона.
  Брукс се привлечен под отговорност за съпротива или възпрепятстване на длъжността лица, създаване заплаха на безопасност 2-а степен, хулиганство, съхранение на наркотици, домашно насилие, побои и т.н. Също така Брукс е обвинен https://meaww.com/darrell-brooks-sex...imes-pedophile (не е доказано) в търговия с деца с цел сексуална експлоатация (на основата на някакви тъмни дела в Невада, където той фигурира като "сексуален престъпник 2-а степен").
  Свързано ли е това нападение с протест срещу оправдания Ритънхаус, за сега не е ясно.

  В социалните мрежи го заляха с призиви към нападения на белите, подкрепата на идеите на черното превъзходство и разсъжденията относно това, как да се избегне отговорността за смазването на хората.

  Само себе си, този факт ще бъде използван в американската вътрешнополитическа борба, в това число чрез обвиненията на демократичните партии в култивирането на вътрешния "черен тероризъм" в пика на обвиненията на демократите в адрес на републиканците в поддръжка на "белия тероризъм".
  Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-11-21 в 22:01.

 6. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2660

  Отговор: Събитията в САЩ

  Първите 30 минути от ядрения удар на СССР по САЩ

  Американска среща на върха за демокрация
  https://nationalinterest.org/feature...-rights-197165
   
  Посланици на Русия и Китай: Зачитане на демократичните права на хората

  Предстоящата онлайн среща на върха за демокрация, водена от САЩ, ще подхрани идеологическата конфронтация. Изправени пред редица глобални предизвикателства, страните трябва спешно да засилят координацията и сътрудничеството за общ напредък.

  На 9-10 декември 2021 г. Съединените щати ще бъдат домакини на онлайн среща на върха за демокрация, която ще им даде възможност да определят кой трябва и кой не, кой е „демократична страна“ и кой не отговаря на условията. Това е очевиден продукт на манталитета на Студената война, той ще предизвика идеологическа конфронтация и разделение в света, създавайки нови „разделителни линии“. Тази тенденция е в противоречие с развитието на съвременния свят. Невъзможно е да се предотврати образуването на глобална полицентрична архитектура, но това може да усложни обективния процес. Китай и Русия категорично отхвърлят този ход.

  Мир, развитие, справедливост, справедливост, демокрация и свобода са общите ценности на човечеството. Демокрацията не е прерогатив на отделна страна или група държави, а универсално право на всички народи. Може да се приложи по много различни начини и нито един модел не е подходящ за всички страни. Дали пътят на една страна е успешен зависи от това дали е съобразен с реалностите на страната, дали е в съответствие с тенденциите на времето и осигурява икономическо развитие, социална стабилност и напредък и подобрява живота на хората. В крайна сметка той разчита на подкрепата на хората и ще бъде утвърден от приноса си към човешкия прогрес.

  Следователно основният критерий на демокрацията трябва да се отнася до хората, тоест дали хората имат право да управляват страната си, дали техните нужди са задоволени и дали имат чувство на удовлетвореност и щастие. Ако хората бъдат събудени само чрез гласуване и върнати обратно в хибернация в края на гласуването, ако им се раздават сладкозвучни лозунги в кампании, но те нямат право да гласуват след изборите, ако са ухажвани по време на кампания , но не гласуват. след студа не е истинска демокрация.

  Това, което Китай има, е огромна, холистична социалистическа демокрация. Той отразява волята на народа, отговаря на реалностите на страната и се радва на силна подкрепа от хората. В Китай хората имат право да гласуват и могат да вземат активно участие в националното управление, като упражняват властта си чрез Народните събрания на национално и други нива. Китай има осем некомунистически партии, участващи в управлението, както и уникална система и свързани институции за политически консултации. По въпроси, засягащи интересите на хората, преди да се вземе каквото и да е решение, се провеждат обширни и достатъчни консултации и дискусии. Политики и мерки могат да бъдат въведени само когато има консенсус, че те са това, което хората искат и ще обслужват техните нужди. Доказано че една холистична демокрация работи в Китай и работи много добре. Китай призовава за създаване на общност с общо бъдеще за човечеството. Като жители на едно глобално село, ние трябва да решаваме международните въпроси чрез консултации.

  Русия е демократична федерална законова държава с републиканска форма на управление. Демокрацията е основният принцип на нейната политическа система. Демократичните институции бяха допълнително укрепени от конституционните изменения, приети на референдум през 2020 г. В Русия развитието на демокрацията е тясно свързано с културата и традициите. Неговата парламентарна традиция датира от повече от сто години. Политическата система на Русия се развива стабилно и се нуждае от стабилна и спокойна среда, която гарантира правата и интересите на нейния народ.

  Демокрацията не е само за вътрешно управление; това трябва да намери отражение и в международните отношения. Едно наистина демократично правителство ще подкрепя демокрацията в международните отношения. Това няма да допринесе за хегемония и разделение в чужбина, като същевременно изгради демокрация и единство в страната. Пътят към просперитета на народите лежи през уважителното сътрудничество помежду си, въпреки някои различия в мненията по определени въпроси.

  Не трябва да се нарушават интересите на суверенитета, сигурността и развитието на страната. Намесата във вътрешните работи на други държави - под предлог за борба с корупцията, насърчаване на демократични ценности или защита на правата на човека - възпрепятстване на тяхното развитие, използване на голяма пръчка от санкции и дори посегателство върху техния суверенитет, единство и териториална цялост са против Хартата на ООН и другите основни норми на международните права са явно антидемократични.

  Никоя страна няма право да съди за огромния и разнообразен политически пейзаж на света по един-единствен критерий, а фактът, че други страни копират нейната политическа система чрез цветна революция, смяна на режима и дори използването на сила е в противоречие с международното право и очевидно е антидемократичен.

  Международните въпроси трябва да се разглеждат в съответствие с принципите на широки консултации, споделен принос и споделени ползи и да се разглеждат в дух на истински многостранност. Трябва да има по-приобщаващо глобално управление, а не нещо като „мога да направи правилно“. Стремежът към превъзходство и винаги поставянето на себе си на първо място са актове на хегемонизъм и едностранчивост, които са явно антидемократични.

  Общата сигурност и развитие са преобладаващият стремеж на международната общност. Използването на идеологията за победа над други държави и насърчаването на геостратегия на абсолютна сигурност ще доведе до разделение и конфронтация и е очевидно антидемократично.

  В света има само една международна система, тоест международната система, базирана на Организацията на обединените нации. Има само един международен ред, тоест такъв, основан на международното право. И има само един набор от правила, тоест основните правила, уреждащи международните отношения въз основа на целите и принципите на Устава на ООН. Издигането на "базиран на правила международен ред" без позоваване на ООН и международното право и опитите да се заменят международните правила с думите на определени блокове попадат в категорията на ревизионизма и очевидно са антидемократични.

  Не липсваха войни и вълнения по света, за да се докаже, че разпространението на "демокрацията", нейната политическа система и ценности срещу други страни би подкопало сериозно регионалния и международния мир, сигурност и стабилност. Бомбардировките на Югославия, военната намеса в Ирак, Афганистан и Либия и „демократичната трансформация“ не носят нищо друго освен вреда. Държавите трябва да се съсредоточат върху това да правят всичко възможно, а не снизходително да критикуват другите. Няма нужда да се притеснявате за демокрацията в Русия и Китай. Някои чуждестранни правителства е по-добре да мислят за себе си и какво се случва в домовете им. Свобода ли е, когато разни митинги в техните страни се разпръскват с гумени куршуми и сълзотворен газ? Не звучи като свобода.

  Изправени пред редица глобални предизвикателства, страните трябва спешно да засилят координацията и сътрудничеството за общ напредък. Особено днес, когато международната общност трябва да подобри сътрудничеството между всички страни за противодействие на пандемията от COVID-19, насърчаване на икономическото развитие и неутрализиране на трансграничните заплахи.

  Китай и Русия призовават страните: да спрат да използват „дипломация, основана на ценности“, за да провокират разделение и конфронтация; упражняват взаимно уважение и взаимноизгодно сътрудничество в международните отношения, както и работят за хармоничното съвместно съществуване на държави с различни социални системи, идеологии, история, култури и нива на развитие.

  Анатолий Антонов е руският посланик в САЩ.

  Цин Ган е посланик на Китайската народна република в Съединените щати.

  Въпреки разговорите за нормализиране на дипломатическите отношения между Русия и САЩ, дипломатическата война между тях продължава.
  Съединените щати експулсират още 27 руски дипломати (трябва да напуснат САЩ в края на януари). Русия също така симетрично експулсира 27 дипломати (трябва да напуснат до края на юни).
  Както заяви посланикът на Руската федерация в САЩ, американците продължават да протакат въпроса за издаване на визи за повече от 100 дипломати от Руската федерация. Разбира се, никой няма да се върне и в руските дипломатически имоти в САЩ. Тоест де факто линията за намаляване на обема на дипломатическото присъствие продължава, като органично допълва курса на САЩ за отказ от възпиращите договори за ограничаване на ракетно-ядрените оръжия.
  Досега изявленията за напредък в преговорите за стратегическа стабилност не променят общия вектор на развитие на американо-руските отношения, които вървят по пътя на по-нататъшна ескалация в няколко посоки наведнъж (включително украинската).
  Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-11-21 в 19:58.

 7.  
 8. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2661

  Отговор: Събитията в САЩ  Интересна селекция от снимки от центъра на Сан Франциско, където магазините масово заковават прозорците си с дъски, поради нарастването на вълната от грабежи и разбиване на прозорци. Първо снимки, а след това мнение на представител на местните либерали.
   

  [/COLOR]
  [/B]
  Местният либерал Мишел Тандлър се оплаква от местните власти, които не правят нищо (въпреки че изглежда, че Калифорния като цяло и в частност Сан Франциско отдавна се управляват от либерали).

  Сега нямам думи да изразя шока и разочарованието, които изпитвам по отношение на нашите местни власти. Ръцете ми треперят. Толкова съм ядосан на нашите лидери. Това е тяхно дело.
  Закованите с дъски прозорци са по-добри от счупените прозорци. Това се случва, когато системата на наказателното правосъдие се развали. Сан Франциско стана беззаконен и жителите и фирмите преминават към самозащита. Статистиката е фиктивна. Никой не докладва. Хората седят в безпокойство.
  Това вече е ярък пример за това как изглежда един прогресивен град. Вярвам, че нашето правителство прилича повече на режим, отколкото на група държавни служители. Сан Францисканците са нашата работа. Нашата задача е да обърнем тази тенденция. Ако се притеснявате от това състояние на нещата, вземете участие в борбата срещу него. Четете Сан Францико, туитвайте, чатете със съседи, чатете със собственици на местни фирми. Ще отнеме години ...

  ...

  Последно чух, туризмът падна със 70%. Сега в центъра на Сан Франциско се провеждат протести от камериерки и други служители на хотела, тъй като те губят работното си време. Когато хотелите паднат под определен процент на заетост (70% според мен), те не се изчерпват и трябва да намалят разходите (като домакинството).
  Макар да изглежда, че никой не е пострадал от грабежите, това далеч не е така. Бизнесът е затворен, хората са съкратени, хиляди хора остават без доходи. Чистачи, персонал на магазини, охрана, ресторантьорство, съдомиялни...

  Хиляди хора продължават да бръмчат в центъра на Сан Франциско - и намекването, че работата им няма значение, е дълбоко неуважително (и на ръба на злото IMHO). Когато Сан Франциско е закован, хората не искат да ходят там. Това е страховито и депресиращо. Хората не искат да общуват с града по този начин.

  Грабежът може да изглежда оправдано за някои хора. Начин за изразяване на неудовлетвореност от „системата“. Съчувствам на това ниво на неудовлетвореност и гняв. Бих казал обаче, че грабежите директно нарушават свещената световна ценност - „не кради“. За всички хора, които ретуитират оригиналната ми тема и казват: „Трябва да крадем“, бих попитал дали родителите ви са ви научили на това? Това ли ще научите децата си?

  Наскоро си помислих за "седемте смъртни гряха" на католицизма.
  Въпреки че съм евреин, ги намирам за доста интересни. Гняв, алчност, завист. Те се считат за грешни. Мисля, че ние като общество сме нормализирали тези неща. Сан Франциско се превърна в много отношения символ на алчност (с право).

  Имаме едни от най-богатите хора в света, но не можем дори да предложим основна храна, облекло и подслон на нуждаещите се. Имаме нужда от правото на законно убежище. Безсрамно е, че имаме толкова много богатство и отказваме подслон на всеки, който има нужда от него...

  Може би уволнението на Сан Франциско е символично за някои хора. Те смятат, че градът е толкова грешен, толкова зъл, че трябва да бъде атакуван. Смятам обаче, че това е грешен подход. Мисля, че пренебрегва хилядите животи, които зависят от заплатата, свързана с центъра на града.
  Когато видя заковани прозорци, виждам загубени работни места. Виждам загуба на препитание. Виждам загуба на гражданска гордост. Виждам разрушение. Виждам завист, гняв и алчност.

  Също така си струва да се отбележи - повечето от тези магазини не обслужват жителите на Сан Франциско. Бях само в един от тези, които снимах (Зара). Повечето от нашите туристи идват от Азия (например Китай, Корея, Япония, Индия, Сингапур). Те са много богати и харчат пари тук.
  Пазаруването е една от причините да идват чуждестранни туристи. Тук им е по-изгодно (мисля, че доларът отслабва в международен план...) Те също харчат пари в ресторанти, хотели, магазини и т.н. Това подхранва нашата икономика.

  Много от служителите в тези магазини получават комисионна, което означава, че колкото по-малко хора са в магазините, толкова по-малко им се плаща. Въпреки че магазините са отворени, трафикът е намалял значително. Това е проблематично за лицето, което печели комисионна от продажбата на обувки.

  Мисля, че е изкушаващо да се каже „марките имат застраховка“ или „и без това не ни трябват тези магазини!“ Но това са магазините, от които се нуждаят туристите. И – колкото повече харчат туристите, толкова повече печели Сан Франциско.

  Правителството на SF харчи пари за здравеопазване, услуги за бездомни и т.н.
  Всичко работи заедно в една крехка екосистема. Твърдо съм убеден, че следващата година бюджетът на Съвета на федерацията ще бъде съкратен поради закриване или изтегляне на фирми и предприятия. Ако не можем да контролираме престъпността, ще загубим за данъкоплатците. Данъкоплатците плащат за всички услуги, от които хората се нуждаят – болници, услуги за бездомни, пътища, сметоизвозване.

  Така че това е моят дълъг начин да кажа, че вярвам, че разрешаването на грабежи и престъпления всъщност ни позволява да унищожим нашия град, предприятия и свързаните с тях средства за препитание.

 9. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2662

  Отговор: Събитията в САЩ

  „Дядо Коледа, моля, донесете патрони!"  Конгресмен от Кентъки, само няколко дни след поредната масова стрелба в училище (4 деца убити, 6 ранени + ранен учител), публикува семейна снимка, на която цялото семейство се събира с закупени оръжия с надпис „Весела Коледа! Дядо Коледа, моля, носете патрони!"
  Друг конгресмен от Кентъки официално се извини за републиканския си колега, заявявайки, че „Не всички в Кентъки са такива задници“. Няма как обаче да оттеглите конгресмена за представлението. Разбира се, самият факт на законно придобити оръжия не допринася за мозъка, което цялата тази история ясно илюстрира. Но от друга страна някой е гласувал за него?

  На снимката горе - HK G3, ​​FN FAL, M16A1, M16A2, M60, Uzi, Thompson M1A1  Марш на щурмоваците от Патриотичния фронт в Уошингтън

  В центъра на Уошингтън се проведе марш на щурмоваците от Патриотичния фронт под лозунга „Победа или смърт“.]

  още видео и снимки

 10. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2663

  Отговор: Събитията в САЩ

  FearMe
  не я допуснаха...
  https://www.24chasa.bg/novini/article/10482959

 11. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2664

  Отговор: Събитията в САЩ

  Подводница "Кънектикът" след сблъсъка  Подводницата от клас Seawulf Кънектикът се завърна в Сан Диего след странен инцидент с "сблъсък с подводна планина" в Южнокитайско море.
  На снимката ясно се виждат повреди по носовата част на корпуса. Лодката направи 24-дневно пътуване от Гуам, където се дислоцира след сблъсъка през октомври. На Гуам се оказа невъзможно да се ремонтира.
  https://iz.ru/1264011/2021-12-14/rum...avdalis-za-eto


  Съединените щати изпробваха боен лазер, инсталиран на USS Portland.
  Лазерната система успя да порази движеща се цел на сравнително малко разстояние.

 12. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2665

  Отговор: Събитията в САЩ

  Подводница "Кънектикът" в Сан Диего  Появи се по-ясно видео на американската ядрена подводница Кънектикът в пристанището на Сан Диего.  Носът на практика липсва.  Като една от версиите на "подводната планина" се предполага, че подводницата е могла да бъде ударена от китайския подводен дрон HSU-001.


 13. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2666

  Отговор: Събитията в САЩ

  Оправдание на насилието срещу властта
  Почти всеки трети гражданин на САЩ днес вярва, че насилието срещу правителството понякога може да бъде оправдано.

  Година след като тълпа от поддръжници на Тръмп разби Капитолия в най-тежката атака срещу Конгреса от 1814 г., когато беше опожарен от британски войски, The Washington Post и Университета на Мериленд проведоха анкета, която установи, че приблизително един от всеки трима американци вярва, че насилието е срещу правителството понякога може да бъде оправдано.

  Делът на жителите на САЩ с това мнение е нараснал до безпрецедентно ниво от повече от 20 години.
  Резултатите от тази анкета, посочва изданието, дават възможност да се разгледа психологическото състояние на страната през бурен период от американската история, белязан от миналогодишното въстание, все по-провокативните изявления на Тръмп за изборите, задълбочаващи се разделения относно ролята на правителството. в борбата срещу пандемията и засилените протести за расова справедливост, причинени от полицейски убийства на чернокожи американци.

  Делът на възрастните в САЩ, които вярват, че насилието срещу властите може да бъде оправдано, се е увеличил и през 2015 г. на това мнение са били 23% от анкетираните, а през 2010 г. - само 16%, припомня The Washington Post, позовавайки се на анкети CBS News и The Ню Йорк Таймс.

  Междувременно 62% от американците продължават да настояват, че насилието срещу правителството никога не може да бъде оправдано, но тази цифра е най-ниската през последните години и е в рязък контраст с 90-те години, когато 90% от анкетираните заемаха тази позиция.
  https://www.washingtonpost.com/polit...hism-pandemic/


  Гислейн Максуел получи 65 години затвор

  Гислейн Максуел, съучастничка на милиардера Джефри Епщайн, получи кумулативно 65 години затвор (брой доживотен) за трафик на деца с цел сексуална експлоатация на „Остров Епщайн“, който беше посетен от представители на американския елит, начело с Бил Клинтън и Бил Гейтс. И не само американски...

  Разбира се, тя действаше като доставчик на живи стоки, а главният организатор, милиардерът Епщайн, нямаше да каже на никого нищо, тъй като той щастливо почина внезапно в затвора.
  В края на краищата основният въпрос е кой от политиците е участвал в това, тъй като там ще се появяват интересни имена. Като..Бил Клинтън, Доналд Тръмп, британския принц Андрю, Кевин Спейси и двама дългогодишни сенатори от щатите Мейн и Охайо.
  Но с голяма степен на вероятност всичко това ще бъде потулено.

  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93...83%D0%B5%D0%BB

  След като по нареждане на майка му, принц Андрю се кри далеч от хората в шотландски замък
  https://www.24chasa.bg/novini/article/10251535

  сега кралското семейство се подготвя за обрат
  https://www.24chasa.bg/novini/article/10567476

  https://webcafe.bg/vryava/edna-ot-zh...a-se-poti.html

 14. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2667

  Отговор: Събитията в САЩ

  Преговаряйте за мир с Русия, за да предотвратите войната за Украйна
  За да се възползва от възможността да предотврати трета световна война с Русия и Китай, Байдън трябва да договори всеобхватно споразумение за сигурност с Русия, като се основава на това, което Путин очертава, като същевременно предприема решителни действия за укрепване на отбраната на Америка срещу екзистенциалните атаки на американски противници.
  https://nationalinterest.org/feature...738?page=0%2C1

 15. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2668

  Отговор: Събитията в САЩ

  Новата визия на Майк Помпео  Бившият шеф на ЦРУ и Държавния департамент на САЩ Майк Помпео след програма за отслабване.
  Докато се шегуват за това в акаунти на арабски в Twitter, Помпео току-що прекара един месец в една от страните, на които налагаше санкции.

  Сериозно обаче, Помпео се подготвя да го номинират за първичните избори на Републиканската партия, за да попречи на Тръмп да се кандидатира за президент.
  Демократите и някои от републиканските функционери, които са в конфликт с Тръмп и от една страна се страхуват, че Тръмп ще ги повлече към дъното, а от друга, че някак си ще спечели, както през 2016 г., са заинтересовани от това. Затова е по-добре да имат по-разбираем кандидат, който да не изгуби от Тръмп по въпроси на харизмата и демагогията.
  Помпео е една от потенциалните опции за 2024 г. През 2022 г. те явно ще го тестват на междинните избори за Конгреса на САЩ.
  Един недостатък на Помпео е, че той не е много популярен сред обикновените членове на партията. За разлика от Тръмп. А това изисква нещо повече от загуба на тегло.  Интересно интервю със създателя на Blackwater PMC Ерик Принс за съвременните ЧВК.
  https://asiatimes.com/2021/12/erik-prince-qa/

 16. Moderator Аватара на hristoslav2
  Тук е от
  Jun 2008
  Живее в
  Варна
  Мнения
  38,758
  #2669

  Отговор: Събитията в САЩ

  Байдън решава проблема със затлъстяването в Америка..
  https://twitter.com/search?q=%23Bare...ertical=trends  https://apnews.com/article/consumer-...&utm_medium=AP
  Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-22 в 22:12.

 17.  
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 178 от 178 ПърваПърва ... 128168176177178
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе