Забелязвам леко понижаване на цената на паметта в нормалните страни,дали пък тва не е знак,че пак ще се върне цената от 35$ за 256Мб ДДР?:-)
Мечти.......
Редактирано от - DPetrov на 25/01/2002 00:40:38
Преглед за печат
Забелязвам леко понижаване на цената на паметта в нормалните страни,дали пък тва не е знак,че пак ще се върне цената от 35$ за 256Мб ДДР?:-)
Мечти.......
Редактирано от - DPetrov на 25/01/2002 00:40:38
Мдаааа...... тия дни около Нова Година....
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Здравейте.Не знам дали ще пада или ще се вдига само знам,че два пъти ходя тоя месец до София по различна работа и в между другото питам в 2-3 фирми (в това число и в IMPEX)за памет за лаптоп и на всякъде ми отговарят,че по принцип имат но на практика никаде нямат в наличост.Все едно търся ядрени реактори.
Хе, че то в днешно време е по-лесно реактори да си вземеш, отколкото памет за лаптоп :)))
BROUGHT TO U BY MSAN
Аз купувах преди месец PC133 144pin SDRAM (Samsung) за лаптоп, и не забелязах да има липса.
<font color=red>Dominator</font id=red>
domin@dir.bg
ICQ#109217561
E,е пада така бързо,както ми се иска,но все пак...
Моллов,искам да те питам:добра ли е сребърната паста от Титан кулерите??
Днес ми попаднаха няколко спринцовки...на П3 в бачкането не забелязах неква разлика.
Дали има смисъл да свалям процесора си и да пробвам тая??С обикновена сил.паста съм.
Аааа,моля,не ми разправяй за Acric2..знам,че е добра:-)
:) :) :) :)
Nqma da ti razpravqm, ama i az q svurshih i sega se "mu4a" s tiq tukashnite :)
Ako trqbva da sme to4ni na SPIRE e nai-dobrata pasta - na TITAN ne e losha, PO-DOBRA e ot silicon paste, razprostranena v BG, no SPIRE pastata e po-mazna, dokato TITAN-a e nqkak si troshliva, do kolkoto moze da se kaze 4e e takava...
Moze bi st eizmuknesh nqkoi gradus ako slozish Silver Pastata, opredeleno nqma da stane po-losho...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Аз докато се наканя преди да се качи паметта, щях да взимам една pc166 256MB PQI, беше 30 долара...сега е 2x...:(
<font color=green>Intel Pentium 4 2200MHz -> Overclocking World record 3675MHz !!!</font id=green>