Строг контрол над имейли и телефони в ЕС
Строг контрол над имейли и телефони в ЕС
Телекомуникационните компании ще пазят данните от тях от 6 месеца до 1 година
Всички телефонни разговори и имейли в Европейския съюз трябва да бъдат записвани и пазени, реши вчера Европейската комисия. Това ще бъде задължение на телекомуникационните компании в държавите, членки на ЕС, заради борбата с тероризма.
Директивата предвижда данните за разговорите (кой с кого, кога и откъде е говорил) по стационарните и мобилните телефони да бъдат съхранявани една година, а имейлите - шест месеца. Ще се проследява и трафикът в интернет. Няма да се записва съдържанието на разговорите. Много от държавите в ЕС нямат практика да пазят такива данни.
Източник: в-к Сега
Цялата статия можете да прочетете тук: http://www.segabg.com/22092005/p0010001.asp
Re: Строг контрол над имейли и телефони в ЕС
и на календарите хем ще пише 2005-6-7...., хем ще има един постоянен напдпис "1984"
ама толкова дюшеш им идва този тероризъм, че чак как да не си зададе човек, така вътрешно, един-два въпроса....
Да нямат наяждане тия псета.Много скоро ще искат да контролират и трафика до тоалетните Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
и на календарите хем ще пише 2005-6-7...., хем ще има един постоянен напдпис "1984"
ама толкова дюшеш им идва този тероризъм, че чак как да не си зададе човек, така вътрешно, един-два въпроса....
Дали само един-два защото на мен ми идват 100-200
Ами то вече толкова много ги псувах, че не знам какво да кажа, освен да се самоцитирам от един друг форум, дето вече съм задал няколко такива въпроса:
Цитат:
Интересно какво ли щеше да бъде положението сега, ако едно време родителите на днешните управници бяха ползвали презервативи...
Цитат:
Защо ли имам чувството, че невинен до доказване на противното вече определено се превръща във виновен до доказване на противното - с това следене вече всеки човек е потенциален престъпник... тия в каменната ера ли искат да ни върнат...
И к'во сега - влизаме в ЕС = сами влизаме в клетката, заключваме вратата и изхвърляме ключа надалеко...
ЕС = един огромен затвор...
Ами вие като си знаете, че не сте терористи, какво ви притеснява дали подслушват или не? :)
Сякаш досега не са подслушвали, де...
Просто сега се "узаконява", един вид. :knuppel2:
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Ами вие като си знаете, че не сте терористи, какво ви притеснява дали подслушват или не? :)
Сякаш досега не са подслушвали, де...
Просто сега се "узаконява", един вид. :knuppel2:
Ами подобен род информация се събира за да се манипулира обществото.
Значи ще ни манипулират законно