Re: Vivatel пуска абонаментни програми за частни клиенти
@MrMyr,
По принцип е безсмислено едни тарифи да се разглеждат като "лоши", "не по-добри от другите" или "най-добрите за момента"...
Работата опира до това, дали някой може или не може да се възползва умно от тези тарифи, за да си оптимизира разходите.
"По принцип е безсмислено едни тарифи да се разглеждат като "лоши", "не по-добри от другите" или "най-добрите за момента"..."
Това го кажи на маркетинговите "стратези" на компаниите,а не на мен. В крайна сметка те се конкурират помежду си и прокарват идеята за "добър,лош,по-добър,по-лош,най-добър,най-изгоден и пр.",а ние се ръководим от рекламата им.
Мен лично с нищо не ме привличат Вивателските услуги и тарифни планове,но пък всеки ползва,това което сметне,че ще му е от най-голяма полза и ще му е най-удобно.
И в случая най-хубавото от появата на трети оператор е увеличаването на възможностите за избор на клиента.Колкото повече и различни предложения и варианти-толкова по-добре за потребителите.
Интересно, че тук
не виждам различни цени от БТК към Vivatel. Третира се като останалите
мобилни оператори. А би било друго , ако не е така, а има някакви отстъпки.
Колкото дали има нужда от стационарен телефон - който има деца / ученици - знае.
След училище се водят поне едночасови разговори с приятелите/лките, с които
са се разделили преди половин час. А през почивните дни - залепват за телефона направо. :huh: