Резултати от 1 до 12 от общо 12

Чашата преля

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Мнения
    30
    #1

    Чашата преля

    Това е водещото заглавие на Стандарт днес.

    Повече по темата може да се види тук:

    http://www.standartnews.com/archive/...ario/index.htm

    Васил Иванов е журналист в Нова Телевизия. Направи скандалните открития за действителността в Софииския затвор и продаде колите на няколко политици.

    Посегнаха и на свободата на словото в навечерието на приемането ни в ЕС.



  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #2

    Re: Чашата преля

    В момента, организирани цигански банди убиват деца в училищата, свободата на словото май е на по-задно ниво. Можем много да научим от циганите. Скоро кола блъсана някакъво циганче ( оставено без надзор, и мотаещо се по шосето) и цяла циганска тумба (организирана банда несоциализирани цигани) се вдигна та се наложи полицията да се отбранява. Онзи ден, гнусен циганин на 20 години успял да се сдобие с дълго досие за много престъпления и то за краткия ми живот, простреля 3 българси деца (защото не е успял да застреля повече)!!! И ние (великите умни българи, дето Менса ни казва, че сме 2-ри по интекект (!)) си мълчим и се спотайваме, вместо да се дигнем, като един и да заличим едино-две гета, та да се усетят и мазните политици и да се респектират поне малко и несоциализираните цигани. Той Христо Ботев го е казал, ама айде да не го цитирам дословно, защото истината боли и е нелицеприятна. Май е прав онзи професор за интелекта на масовия българин.

  4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #3

    Re: Чашата преля

    ru, абе ние уличните помияри не можем да избием заради хуманност (лат. homo - човек) към животните (?!), ти ми говориш за социализиране на примитиви (примати) !

  5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,687
    #4

    Re: Чашата преля

    Цитат Първоначално публикувано от limonka
    Посегнаха и на свободата на словото в навечерието на приемането ни в ЕС.
    На свободата на словото отдавна е посегнато. Ако някой си мисли, че не се налага задкулисна (а понякога и съвсем явна) цензура на ВСИЧКИ медии, май е доста изостанал с материала. Кой налага и контролира тая цензура - сетете се сами.

    И в тоя ред на мисли, не виждам защо трябва да се вдига толкова шум за поредния (и не последния!) взрив с цел саморазправа, когато има къде-къде по-важни за обществото неща за предаване по медиите!

    Ужасяващият брой бездомници и клошари, например, както и многото семейства, които едва свързват двата края и се борят по цял ден за единия кирлив залък хляб за вечеря, докато управниците ни ядат кюфтета и кебапчета по 15 ст.!

    Наводненията, например, и това, че в следствие на наводненията маса народ (а не един човек, както в случая) останаха без жилища за сметка на приятелските кръгове на ДПС!

    Ежедневните цигански набези, кражби, побои, неплащания на данъци, такси и т.н., например, и това, че такива изцепки не са от днес или вчера!

    Непрекъснатите дивотии и простотии в народното ("Народното" ли?!) събрание, например, където едно на ръка, че 9/10 от депутатските банки са празни, а друго, че останалите 1/10 спят по банките, гласуват с чужди карти или пък си бъркат в носа и се прозяват!

    Ама проклета цензура!...

    И прост народ!

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    1,563
    #5

    Re: Чашата преля

    Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    1 ) И в тоя ред на мисли, не виждам защо трябва да се вдига толкова шум за поредния (и не последния!) взрив с цел саморазправа, когато има къде-къде по-важни за обществото неща за предаване по медиите!
    2 ) И прост народ!
    По 1) - първо, защото е първия наистина сериозен случай на саморазправа, който си заслужава да се коментира...не случайно има отзиви в цял свят за разлика от случаите, когато на Малкия Корнишон му гръмнали апартамента и колата.
    и второ, защото е по-лесно да вдигаш врява до бога за криминални проблеми, които са доста пикантни и лесносмилаема храна за масите, отколкото да шумиш около неудобни наболели проблеми на обществото...в този ред на мисли...и изборът на един враг като източник на всички проблеми също е по-удобен

    По 2) :Super:

  7. Member
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    957
    #6

    Re: Чашата преля

    Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    .................

    Ама проклета цензура!...

    И прост народ!
    Особено последното!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #7

    Re: Чашата преля

    Това вече е върха на наглостта и нахалството:
    http://www.segabg.com/online/article...d=5&id=0001401
    Циганите съдят българската държава, че безплатно се опитва да учи децата им! С парите на данъкоплатците и с невероятните усилия на българските учители!
    Какво ли още ще доживеем в името на толерантността!

  10. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    771
    #8

    Re: Чашата преля

    Не виждам какво има да се учим от циганите. Командно-стадното поведение е присъщо на тълпите и обикновенно е предпочитано от циганите, както и от голяма част от арабите...Подобно поведение се практикува предимно от нискоинтелигентни хора които не притежават нищо ( и няма какво да губят ), от хора които не ценят нищо ( живот, права, имущество, защото не притежават нищо ), от хора които никога не са градили и не познават мъката на съзиданието ( поради това нямат нищо и не ценят нищо )...Ако произволно посочен мангал изчезне...това няма да промени реалността и дори няма да бъде забелязано, защото той обикновенно нито храни семейство, нито плаща данъци, нито създава блага, нито възпитава, нито допринася някаква полза за каквото и да е...често самия той не знае защо съществува. Въпроса не е в това да приемем поведението на циганите, а да ги накараме да се съобразяват, да спазват законите и да уважават държавността...Ако някой ден заема висок ръководен пост в държавата, да не дава Господ , бих им организирал такава мащабна екскурзия, че тодорживковата ще им се стори като неделна разходка....айде отнесох още някой отрицателен вот )


  11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #9

    Re: Чашата преля

    Положителен, а не отрицателен. Кандидатирай се, имаш един глас от мен за изборите.

  12. Junior Member
    Тук е от
    May 2005
    Мнения
    26
    #10

    Re: Чашата преля

    Макар и с цитат, позволявам си и аз да се включа въпреки, че нещо ме недолюбвате...

    Не мoга да кажа нищо повече от това.

  13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #11

    Re: Чашата преля

    Хубава статия и много полезна.
    Ето тези две изречения най-много ми харесаха:

    - Как става това? Първопричината е известната българска толерантност, граничеща с примирение и мазохизъм.

    - Бог да пази България!

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    268
    #12

    Не съм расист, но МРАЗЯ циганите...

    :knuppel2:Статия

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе