Не знам дали е само при мен, но немога да отворя сайта на арена. Някой да знае нещо?
Преглед за печат
Не знам дали е само при мен, но немога да отворя сайта на арена. Някой да знае нещо?
мда и форума не им се отваря също!
Най-вероятно има обмен на стратегии между BG "антимафиоти" и Шведските. Наще почнаха да хващат децата, които са си свалили някое и друго филмче, а Шведите свалят PirateBay, сега наще свалят Арената а Шведите почват с хайките ;)
При мен се отваря.
Ето повече от форума на arenabg.com
Цитат:
Първоначално публикувано от forum.arenabg.com
Изглежда че са ги ударили. Информацията за трафика който съм генерирал през поседната година е изтрита, освен това профила ми показва, че съм регистрирам пред последните 3 часа ... само member id-то ми стои. както и ранга супер пот. но след 3 месеца ще експайрне.Цитат:
Първоначално публикувано от arenabg.com
едит: извинявай Slero , не видях, че си едитнал
Мдам при мен положението е същото.
Надявам се от Арената са чували за съществуването на backup. Но нищо чудно това сами да са го направили заради техни си виждания по въпроса да опазят потребители от евентуална следваща акция.
ем тва получи батко за 80седмици труд! Това ми напомня мотива за напускането на Ал Пачино снощи във филма Insider който гледах за пореден път...
"Какво да кажа на източника при следващия репортаж?
Дръж се за нас и няма страшно... може би!"
... но това да е проблема :) важното е да сме здрави и да няма "Чук-Чук Отворете!"... другото е въпрос на време!!!
Цитат:
За съжаление не сме в състояние да възстановим индивидуалните статистики на потребителите и те са занулени. Във връзка с това въвеждаме следните временни промени в регламента:
1. Всички потребители със статус Супер Потребител получават гарантирано запазване на статуса си в продължение на 3 месеца считано от днес.
Хъ-хъ-хъ... :grin: :grin: :grin:......понякога предпочитам да губя ;)
Хихихи. И при мен е така. Естествено, че са го направили нарочно :). Как може да не знаят кой от кога е регистриран и какъв трафик има и в същото време само старите супер потребители са и сега супер потребители :).
Ами мерси ще им кажа аз на тези "пирати" :yahoo:
само не ми е ясно за тези три месеца...ако не си достигна предишния коефициент за това време ще ме понижат ли, изтрият ли?
Предполагам, че ще се действа по правилата - ако ползваш акаунта но не отговаряш на уславията за СП - ще станеш обикновен потребител, ако не използваш акакута (не знам колко време беше) - изтрива се автоматично.Цитат:
Първоначално публикувано от one1
Не се заблуждавайте. Полицията най-вероятно разполага с логовете на Арена-бг още преди да започнат акциите. Друг е въпросът, че тези логове нямат никаква стойност пред съда и могат да се ползват само за оперативна информация от МВР, на чиято база да се правят едни или други изводи и да се планират операции. Тази информация не може да служи като доказателство за каквото и да е. Ничия самоличност не може да бъде идентифицирана на база ИП адрес, изпратени съобщения по електронна поща, логове от сайтове или друг начин, освен ако въпросната личност не се е идентифицирала нарочно с електронния си подпис.
E тези логове ако ги няма на машината на арена то всеки може да каже, че са изфабрикувани от полицията.
x-ray, не разбираш нещо - тези логове НЕ МОГАТ да бъдат използвани и НЯМА да бъдат показвани от полицията, че да бъдат после сравнявани с каквото и да било, защото те НЕ СА доказателство.
за да бъдат сравнявани, те трябва да бъдат официално обявени от полицията, а те могат да бъдат официално обявени, САМО ако са придобити по надлежен ред и са доказателство по смисъла на закона. а те не са нито едно от двете
Не само нашите са циркаджии, айде сега ...
Натягането и навеждането е навсякъде.
Ето снимки от операция "Gramophonе" в северната ни съседка, насочена към ползвателите на DC++.
http://photos1.blogger.com/blogger/7...ramofonul2.jpg
Подробности [ENG]