Говорете без пари със стационарни телефони
Gizmo Project ни пуща аванта да говорим безплатно със стационарни телефони, Но само ако абоната на който звъните си е инсталирал програмата и коректно си е въвел домашния или служебния телефон,така че не очаквайте да може да се обадите на стринка си в долно нанагорнище
формата за въвеждане на телефона е +359-ХХ-ХХХХХХ
Re: Говорете без пари със стационарни телефони
Това пробвал ли си го? Не ми е ясно, къде е ограничението.
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Това пробвал ли си го? Не ми е ясно, къде е ограничението.
всъщност само на 1 телефон се обадих за проба,и веднъж ми се обадиха
нямам време напоследък да си губя време пред компютъра, та може ли някой да синтезира, къде е уловката?
примерно при voipstunt и подобните му, "безплатно" означава flat rate за 10 евро на 3 месеца....
ScatterChat – оружие хактивистов, позволяющее защитникам прав пользователям и политическим диссидентам общаться безопасно и анонимно на вражеской территории. Программа также полезна в корпоративной среде или в других ситуациях, где желательна секретность.
Программа представляет из себя клиент мгновенных сообщений (основанный на GAIM) который обеспечивает сквозное шифрование, интегрированное решение с Tor, безопасную передачу файлов и простую в изучении документацию.
Программа содержит механизмы защиты от частичной компрометации через PFS (perfect forward secrecy), иммунитет к атакам повтора (replay attacks), и ограниченную защиту от анализа трафика.
http://www.rit.edu/~jst2912/scatterchat-1.0.1.exe
Преди 2-3 дена я инсталирах, след като постче за нея в Engadget. По думите на едитора "няма ограничение с Landline" ама като инсталирах имах $0.25
За сега нямам време да я заглеждам и да чета - но я ползвах малко като за разговори в интернет - по-добре ми е май от Скайпа ;)