Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е
Журналистите бъркат в рана , която ще стане дълбока
Толкова истина не е казана , толкова факти са скрити че е по-добре да си остане скрита!
По едно време се чуваше за 10 DVD-a с пълната истина за БГ войниците в Иран , че нямали никакви карти , че другите контингети ги гонели , за да не ги нападнат заради тях , че на кръстовища се преминава само със стрелба , че вечерта никой не се е прибирал от наряд с патрони ( всичко е изгърмявано ) ,че наряд се е карал само в легнало положение , че 60 % от войниците само са ревали и крили и не са искали да излизат, но после са си прибрали по 15 хиляди лева. и тн.
Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е да си комплексиран нещастник с малко
Mr.TECHNO, поправи се - в Иран не сме били (и дано не бъдем). И стига вярва на разни слухове пускани от поувлекли се разказвачи. Мислете трезво бе хора - бас ловя че повечето от вас са казвали "мангал" на циганчетата по кръстовищата ама тук големи моралисти се извъдихте!
Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е да си комплексиран нещастник с малко
Че какво му е лошо да излезе истината? Това че няма да се хареса на някой ли, или ще разберем за какво всъщност става дума, а не разни тинтири-минтири....:)
това ще да са били разкази на някой ветеран от виетнам :))
доколкото не ме лъже паметта "велииик е нашият войник" първо отидоха като БПК (бано-перален комплекс). съюзниците да са стреляли по тях освен ако не са им изпрали добре гащите. което затваря цикъла - переш чуждите, осираш своите. докато переш своите, чуждите вече пак осрани :))
позволявам си да говоря така, защото ми се подвъртат няколкостотин снимки, правени първа ръка от наш войник, бил там. накратко - не са се скъсали от битки, ако ме разбирате какво искам да ви кажа ;)
има си и снимани гадорийки, но също така има снимани и слънчеви бани, белотче в палатките и други подобни, в съотношение по-скоро 100:1 в полза на лежерните пози
Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е
Цитат:
Първоначално публикувано от bucho
Mr.TECHNO, поправи се - в Иран не сме били (и дано не бъдем). И стига вярва на разни слухове пускани от поувлекли се разказвачи. Мислете трезво бе хора - бас ловя че повечето от вас са казвали "мангал" на циганчетата по кръстовищата ама тук големи моралисти се извъдихте!
Ами и аз като @FearMe имах достъп до снимки от тези DVD-та!
Човека не е варненец и затова не мога да ги взема и пак да говорим!
като имам отново достъп до тях - ще ти кликна.
Techno, не знам за никакви dvd-та. снимките ми ги даде приятел на въпросния войник.... (защото имаше красиви гледки на пустинята, багдад и т.н.)
Е , на мен ми показаха , а се спомена че има още много , при другите
иначе от варна доколкот нзма са били 15 калпака ( от 638 )
Интервю с Момчил Русев
http://www.vbox7.com/play:bf2601df
едит: забравих да допълня, че Момчил Русев е един от войниците във филмчето (интервюто е на Бареков в сутрешния блок на БТВ, а човекът се опитва да спаси бойните си другари от уволнение и/или наказание)