Re: Пуснаха и Малкия Маргин
  Дам , в затвора изведнъж на всички им става зле , толкова зле , че после не могат да го открият като го пуснат :095:
  Тея на площада да ги разстрелват! И това им е малко, да ги....... .

:2guns:
  колко трябва да плати обикновен човек, за да получи първокласното медицинско обслужване, които получават тези бандюги?

плащат ли си като мен здравното осигуряване, или моите вноски отиват за тяхното лечение в реномирани болници?

мога ли аз, който не съм извършил никакво престъпление, да получа поне двойна медицинска ескпертиза на заболяванията ми от същите медицински светила, които са ги направили на тези бандюги...

засърбяват ме ръцете за татко калашников.....

Време беше да го пуснат.

Сега остава да паднат обвиненията срещу Валентин Димитров (а.к.а Вальо Топлото) - или поне да остане само това за недекларираните преводи по неговите сметки... а, и да не забравят Димитър Желязков (а.к.а. Митьо Очите) да пуснат, че после ще ги осъди като нищо в Страсбург и пак ние ще трябва да плащаме глобата...
  Какво ви е виновен Маргина? Някой да има лично взаимоотношение с него?
   Цитат:

Първоначално публикувано от CrossBlade  
 Какво ви е виновен Маргина? Някой да има лично взаимоотношение с него?

Да,не е виновен.В тая държава няма виновни.
   Цитат:

Първоначално публикувано от dragozow  
 Да,не е виновен.В тая държава няма виновни.

Ми честно казано, Маргина и другите бандитчета като него са си направо "примерни граждани" в сравнение с гнусните барети, комунисти, агенти и други кримки, които държат цялата тая работа в ръцете си. Ама тях кой ще ги барне??!!!!
  Абе носете си светлоотразителните жилетки и нема са плашите. Закони има у тая държава. :god
Не може болен човек да лежи в ареста. :-memnon

Приемат се залози кой ще е следващия пуснат

Слагам 10 лв. На Митио Очите  :095:
  Ееее чакай де,той е от скоро.Слагам десятка на Вальо топлото.Тия дни ще се разболее и той от нещо