Re: Ловят риба вече и с мобилни телефони
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Чудя се, да взема да сменя заглавието на темата ли... :081:
:offtopic:
Лошо няма. То и без това вече стана като във вица за един дето отишъл да купи тампони на жена си,
а продавачът му казал: "Така и така тия дни няма да има работа за тебе, що не вземеш да отидеш за риба?" :016:
След което му продал кукички, въдица, скутер и офф-роуд! :bravo
:))
/ :offtopic:
По темата: 100% съм убеден, че подобно устрийство ще се посрещне с интерес и у нас и би намерило почитатели и купувачи, особено от маниаци на риболова, които надяваме се скоро да имат свой подфорум и тук, както предложи мисля fori в една друга тема.
Интересно би било приложението на подобно устройство на състезания по спортен риболов :yahoo:
би могло да се оприличи като използването на пищови по време на изпит!!! :-memnon
[психоаналитично]
Хммм... Явно IvO™ има телескоп... С ъ-ъ-ъ... достатъчно голям zoom... Може би 22х...
Какво ли вижда, поглеждайки едни, точно определени в пространствено-временния континуум дамски принадлежности?!... :081:
Имахме един... в конспекта... навремето... Фродо ли беше?!... Фруут?!... Фронт?!...
Аха!!! Къде ли ми е хаБчето????
[/психиатрично]
EDIT:
Да бе!!! Фройт... Или Фройд беше, а???
Бе, на кой (дали пък не беше "на кого"?) му пука?!!!
Баси.... К'ъф е па тоа пурпурен паяк на носа ми?... Мно'о е готииин....
Цитат:
Първоначално публикувано от pimpirlit
Баси.... К'ъф е па тоа пурпурен паяк на носа ми?...
Не е пурпурно ами е червено и не е паяк ами..... :) Пак не си броил по лунния месец :)
@stekyman Сонари се ползват от много време при спортния риболов. Поради обясними причини исползването им е ефективно само от лодка, като се изключат някой нови модели при които сондата се замята с въдица, но в този случай ползата от тях е хм... съмнителна.
@pimpirlit струва ми се че си си загубил хапчетата от сушени жаби :-)