Обновление на XP излиза тази година
Обновление на XP излиза тази година
SP3 ще включва актуални интернет технологии
26/05/2007 | TechNews.bg
"Последният сервизен пакет за операционната система Windows XP ще излезе през тази година. Новината идва завоалирана в прес съобщение на Microsoft и Juniper Networks.
Двете компании обявяват, че ще работят заедно, за да осигурят съвместимост на базата на отворени стандарти между Unified Access Control (UAC) на Juniper Networks и Network Access Protection (NAP) на Microsoft. В съобщението между другото става ясно, че по-късно тази година Service Pack 3 за Windows XP ще поддържа новата технология NAP, която вече е налична във Vista.
Към момента Windows XP е най-популярната операционна система и много потребители се вълнуват ще излезе ли и кога Service Pack 3 за нея. Последният сервизен пакет за XP ще изчиства и някои проблеми в системата."
Засега обаче не са публикувани повече подробности за предстоящото обновление, нито кога точно през годината ще бъде пуснат SP3."
Линк: http://technews.bg/info.php?id=3800
Re: Обновление на XP излиза тази година
То трябваше да излезе месец преди Виста.Новата ОС пък я отлагаха няколко пъти.За тоя СП3 слушам поне от две години.Хич не им вярвам.
аз чух някакви слухове за края на поддръжката за ХР ...,
като прочетох темата във форума - пробвах се да намеря някакво инфо на ввв.микрософт.ком .. :)
не намерих нищо за "support will end/until ..../dead line"
значи - очакваме SP3(дано, дано ..!! ) ... :)
:)
Хехе, дано да излезе по-скоро, че компа има нужда от преинсталация :))
Вече си имам причина да я отложа за по-късен период :))
Ми то братушките отдавна пускат разни "неофициални" варианти на XP със SP3...
Дали обаче ще имат нещо общо двете?!
Иначе едно време имаше и неофициални SP и за W98...