Големият ЖЪЛТ брат ще разкаже играта на целия свят
Бавно и спокойно, малко по малко, някои няма и да се усетят. :081:
Ама май всичко ще си е от простотия и от лакомия...
Та ето какво ме навежда на тези мисли:
Опасни ментета
Как фалшиви и дефектни компютърни компоненти от Китай се вграждат в US бойни самолети и кораби
Цялата статия тук:
http://businessweek.bg/news.php?cate...id=3223&page=0
Щом (х)американците са се преметнали, какво да си мислим за нашенци -
за всичко дето се внася на поразия, без грам мисъл за последствията и в името на печалбата...
Re: Големият ЖЪЛТ брат ще разкаже играта на целия свят
Не се притеснявай ако излязат нещата извънка пътя пак ще и мпуснат грип- пилеки, пуешки, патешки....все ще измислят нещо.
Е, според мен де, това си е вестникарска история. Много повече ме тревожат
европейските директиви за безоловна технология....
До колкото съм запозната с въпроса, употребата на олово, живак, кадмий и 6 валентен хром е под въпрос и тепърва ще се разглежда полезността им във където там ги употребяват - антикурозионни покриятия, болчета, гайки, шасита. Както винаги можем само да се надяваме да се вземе най -доброто за хората решение, а не за икономиката.
Абсолютно съм съгласен с Wise. За вестникарската история имам предвид. Пак някой журналист, в случая американски нещо не е разбрал.
Опа - май си е за :offtopic:
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Абсолютно съм съгласен с Wise. За вестникарската история имам предвид.
Ами след година-две-три и за другото ще си съгласен..... :oops:
Когато ще ти се разкапе компа, колата, телевизора.......
Аз свястна спойка с безоловен тинол не мога да направя - може да е от възрастта де....
"Както винаги можем само да се надяваме да се вземе най -доброто за хората решение, а не за икономиката"
хех - в пещерите ли да ходим? Какво са хората без икономиката?
Статията е пълна с очеизвадни глупости, поне на техническо ниво. А това че братският американски народ в стремежа си да бъде политкоректен стига до такива абсурди, мисля че не е проблем на китайците...
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Аз свястна спойка с безоловен тинол не мога да направя - може да е от възрастта де....
Не е от възрастта :) Технологията на запояване с RoHS материали за спояване е толкова крива, дълга и сложна като процедура, че може да изнерви и Далай лама....виж. "Особености при запояването" в http://tllmedia.com/engineering-stat...rub=166&id=392