Проверих го това, тъй като реших да взема на майка ми таква карта, а аз съм на мтел. И ми казаха, че разговори от мтел към bob ще се таксуват като разговори в мрежата на мтел.Цитат:
Първоначално публикувано от XAH
Преглед за печат
Проверих го това, тъй като реших да взема на майка ми таква карта, а аз съм на мтел. И ми казаха, че разговори от мтел към bob ще се таксуват като разговори в мрежата на мтел.Цитат:
Първоначално публикувано от XAH
Е това поне добре.Цитат:
Първоначално публикувано от sporticus
днес ми дадоха нова оферта за фирмата - ми ако преподпиша за боб ще плащам същите пари за същите пари само че без договор.
това вкючва впн минутите в групата и мтел-мтел бизнес. 1:1 идват.
според мен грешка беше че ми дадоха разбивка на минутите - кой с кого за колко говори...
май ще минава фирмата на нов оператор - само да навия шефа...
утре отивам да им кажа че минавам пак към тях - само че на бобец - да видя дали ще ми дадат по-добра оферта :)
Само не ми е ясно, защо трябва да продават услугата си в различни от представителствата на Мтел обекти. Сещам се за една причина (взаимни чувства) , но дали е само тя?
днеска ходих - казаха ми че не са мтел - пак ги попитах че към кого сте - и ми викат ами... то... тоакова ...тоо... малко уж ...
та инструктирани са да отричат.
интересен подход.
юридически клиенти не търсят. много овъртаха когато попитах за прехвърляне на тел.номер :) смешници.
май ще стана зелен глобалист.
много странно, защото един приятел бачка в БОБ и ми каза, че прехвърлянето става много лесно, подаваш молба, плащаш си всичко на старите и след 3-4 дни вече си бобец без проблем.То и аз се чудя, дали да не мина към тях, без такса и 12ст. на мин. бива....Цитат:
Първоначално публикувано от estqwerty
Всичко, което си написал в първия си пост в този форум вече е било обсъждано тук. Ще се радвам, ако сътворяваш малко по-смислени мнения за в бъдеще...
Крис
Има ли някой тук,който вече да е закупил пакет бобец, за да направим едни тестове? :)
След като няма да има договор за определен период от време, след като ще се плаща само това което сме ползвали за месеца, защо да не е предплатена услугата да речем. Така си събират парите за услугата предварително, и няма разходи за събирането им впоследствие. Ей тук ми се губи нишката в логиката на създателите на БОБ-а. А и дали ще ми работи телефона, ако примерно пет години нямам изходящи разговори, а само входящи. Не можах да си отговоря на този въпрос, независимо, че се смятам за средноинтелигентен, и се опитах да го разбера от общите условия.
fbr,услугата не е предплатена понеже ще пуснат на по късен етап поне още два тарифни плана.На вторият ти въпрос предполагам,че картата ще се блокира ако няма 6 месеца изходящи.
Къде го пише това. В общите условия го няма. В индивидуалния договор може и да го има, понеже някъде в общите условия видях че, приоритетно се прилагат условията вписани в индивидуалния договор, а там какво има, без да отида до офиса им, няма как да разбера. Най-добре ще е, ако някой е станал техен клиент да сканира договора и даде линк, и ще се разбере кое-какво.Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Всяко обаждане, независимо дали входящо или изходящо ти удължава срока на валидност на картата с 6 месеца, това го знам със сигурност от човек, който работи в БОБ-еца.
Това пише в индивидуален договор:"Оператора има право да прекрати едностраннно договора и/или да спре достъпа на Абоната до Мрежата при наличие на 6 (шест) поредни месечни сметки на Абоната в размер на 0.00 лв. В този случай Абонатът губи окончателно правото да ползва номера по този Договор."
Иначе договора е много кратък и семпъл, като прави впечатление липсата на витиевати клаузи.
Основното предимство на Боб е, че цената на разговорите е много по-ниска от предплатените карти, освен това се ползва без договор и месечна такса, като се заплаща след ползване на услугата. За хора, които не говорят много и не ползнват интернет на телефона си - това е супер изгодно предложение!
Дотук има 4 страници с обсъждания и мнения кои са предимствата и недостатъците на Мтелския Боб.
Ти... се регистрира за да кажеш нещо, което е повторено няколко пъти досега или защото работата ти е да се регистрираш тук, там и да хвалиш новата услуга на Мобилтел?
Ако е така - сподели поне интересна за всички информация - колко плащат на рекламиращи в интернет.