-
PCI Express ще убие AGP
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">
AGPx8 ще бъде последната версия на тази графична шина. Скоростта на PCI Express ще бъде x16 или 4GB/s и при появата на новите видеокарти, това ще означава покупка на нов компютър. Очаква се PCI Express продукти да се появат през втората половина на 2004 година. Повече за новия стандарт и съвместимостта му с бъдещия хардуер и софтуер може да прочетете от The Inquirer.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Мдааа, имам една и една лоша новина.
Добрата, е че тая шина я прави INTEL както е било винаги до сега... и както знаем с INTEL празно "[AGP]" няма [;)]
Лошата, е че тъкмо се бяха постабилизирали нещата със сегашното AGP (VIA и NVIDIA си оправиха бъкиите) и сега всичко ще се повтори...
-
PCI Express ще убие AGP
Абе щом ще е по-бързо, фен съм [:D]
-
PCI Express ще убие AGP
E, VIA sigurno pak shte namerqt za kakvo da gi sudqt...
-
PCI Express ще убие AGP
Shtom novo pokolenie BUS - navitak sam i sam otworen kam ideiata. Ama twa s bakiite si e verno.... A i mnogo BUS-owe se nawadiha:
ISA
VESA
PCI 1
PCI 2
AGP 2x
AGP 4x
AGP 8x
PCI Express....Mnogo be
-
PCI Express ще убие AGP
ami spored men prosto trqbva da se iz4aka i po balgarski da im gledame seira parvo !!! :)
-
PCI Express ще убие AGP
Добро утро
май -не следиш световните новини
Тази шина излезе точно преди 1 година и я лансираха веднагавбившия Compaq, като PCIX
Даже Chaintech имат няколко дъна с този слот , който представлява обърнат PCI слот , със светло син цвят
нищо ново , само дето видеокартите струват майка си ибаща си още и кат им видиш цените ще предпочетеш AGP8x :)