Бог да прости д-р Желев!......
Наистина сме особено племе!Чаках до последно да се спомене и за кончината на д-р Желев,но не би!...С диво почти озлобление се занимаваме къде какъв снаряд гръмнал в Украина,колко се е сринала рублата,кога ще се завлече ***** на дъното.......И нито дума за кончината на първия демократично избран президент на БГ!Тук не става въпрос за одобрение или не на виждания и действия на починалия,а просто по човешки,по християнски споменаването на кончината му!
Бог да го прости!
Отговор: Бог да прости д-р Желев!......
Бог да го прости!
Беше честен и почтен човек.
П.П.Точно поради гореизброените плювни не исках изобщо да отварям такава тема в този форум...
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
Дa бъде простен.
Да почива в мир....
Очаквах темата...
Каква символика опелото на д-р Желев в деня на почит към жертвите на комунизма!
Лека му пръст, да почива в мир!
Достоен човек! Лека му пръст.
извинете, но само аз ли помня как всички му се подиграваха?
било то за прическата, било то за прехвърлената манджа в чинията от жена му по време на официална вечеря...
съвсем отделен въпроса е, че става президент с благословията на Луканов, защото по този начин се тушира уличното напрежение, както и на кръглата маса
дисидент - ок
писател - ок?
първи (да) демократично (не) избран президент - ок
но всички да се тръшкат и по телевизията да го обявяват за "стълб на демокрацията", "най-много допринесъл за поемането на България по правилния път на европейско демократично развитие" - глупости
да - народно простоват интелигент
да - писател-опозиционер (макар че я му сравнете позволената за издаване книга със постоянно спираните творби на радой ралин по времето на соца)
да - единственият президент и един от малкото политици (включая жан виденов), които влязоха и излязоха от политиката бедни, безгласни букви, маши в ръцете на кукловодите... бедняк на село... не това трябва да е съдбата на един президент, но къде бяха всички висооооко оценяващи го, когато си гледаше прасетата на село? шибано българско лицемерие!
ако за това трябва да ги хвалим - ок, хвалим го
но да е направил нещо значимо за страната - категорично не съм съгласен
Цитат:
FearMe
извинете, но само аз ли помня как всички му се подиграваха?
било то за прическата, било то за прехвърлената манджа в чинията от жена му по време на официална вечеря...
съвсем отделен въпроса е, че става президент с благословията на Луканов, защото по този начин се тушира уличното напрежение, както и на кръглата маса
дисидент - ок
писател - ок?
първи (да) демократично (не) избран президент - ок
но всички да се тръшкат и по телевизията да го обявяват за "стълб на демокрацията", "най-много допринесъл за поемането на България по правилния път на европейско демократично развитие" - глупости
да - народно простоват интелигент
да - писател-опозиционер (макар че я му сравнете позволената за издаване книга със постоянно спираните творби на радой ралин по времето на соца)
да - единственият президент и един от малкото политици (включая жан виденов), които влязоха и излязоха от политиката бедни, безгласни букви, маши в ръцете на кукловодите... бедняк на село... не това трябва да е съдбата на един президент, но къде бяха всички висооооко оценяващи го, когато си гледаше прасетата на село? шибано българско лицемерие!
ако за това трябва да ги хвалим - ок, хвалим го
но да е направил нещо значимо за страната - категорично не съм съгласен
Не си само ти - всъщност отношението към Желев, когато беше Президент, по нищо не се различава от отношението към Плевнелиев сега. Дали е добре или не, преценете си сами - но да се подиграваш и хулиш на един човек докато е Президент, а след години, на погребението му, да говориш как едва ли не е бил Бащата на нацията, е меко казано шизофренично.
Като се сетя, че иде реч за България и българи, мисля, че май всичко си е наред.
За да те почитат непознати, трябва да има някаква причина. Поне да притежаваш някаква харизма, ораторски качества, външен вид, или да си дал някакъв принос в държавата или обществото. Кое от изброените е валидно за Ж.Ж.? Паралелът с Плевньо ми хареса.
Спирам, че бабите-християнки тук само чакат да захапят някой, дето не е съгласен с тях :)
Цитат:
prismehulnik
Бог да го прости!
"Бог" прощава, аз не...
Няма как да му простя безхаберието и непукизма, довели до хаоса, както и избирането на неграмотното и бездарно правителство на СДС.....
Цитат:
kalcheff1
За да те почитат непознати, трябва да има някаква причина. Поне да притежаваш някаква харизма, ораторски качества, външен вид, или да си дал някакъв принос в държавата или обществото. Кое от изброените е валидно за Ж.Ж.? Паралелът с Плевньо ми хареса.
Спирам, че бабите-християнки тук само чакат да захапят някой, дето не е съгласен с тях :)
И признаването на Македония.