Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 21

За атентатите в САЩ.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2001

За атентатите в САЩ.

Надявам се че няма да ме обвините в некоректност в новините (в смисъл, че това не е хардуерна новина), но не можах да се сдържа ако някой мисли, че не трябва да я пиша нека ме извини и да си каже мнението.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

За атентатите в САЩ.

stiga be tova istina li e?!?!?!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

За атентатите в САЩ.

Лошото е че истина. Преди малко по CNN показаха как се срутва и втората кула на WTC (World Trade Center), обикновено в сградите работят 50 000 души и дневно ги посещават 150 000 души. Сравнително ранния (~9 am) час вероятно е спомогнал за намаляване на жертвите, но поне според мен няма съмнение че ще са десетки хиляди. Картината наистина бе ужасна, имаше новини че пред държавния департамент е избухнала кола бомба, а също така и че Пентагонът "следи"още един вероятно отвлечен пътнически самолет, и са вдигнати изтребители, ако е истина и терористите са го насочили към някои град вероятно ще го свалят.

5. Тук е от
    Mar 2001

За атентатите в САЩ.

Интересно дали е използвано химическо оръжие в самолетите - СПИН, Ебола, Ханта и други такива екзотични тварчета!!!!!!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

За атентатите в САЩ.

ето и някои от заглавията в neta:

http://www.drudgereport.com

BUSH KEPT IN AIR...

FIRST ATTACK IN HISTORY ON PENTAGON...

Mayor Guiliani says: 'I have a sense it's a horrendous number of lives lost'...

American Airlines says it has 'lost' two aircraft carrying 156 people....

High Alert, Evacuations Nationwide...

Arafat said he is horrified; Palestinians celebrate in the streets...

http://www.washingtonpost.com

Terror Attack Destroys Trade Center

High Alert, Evacuations Nationwide

http://www.cnn.com

<font size=5>AMERICA UNDER ATTACK </font id=size5>

<font size=4>

World Trade Centers collapse after planes hit

Plane hits Pentagon, part of the Pentagon collapses

Bush calls trade center crashes terrorist act

Federal buildings, United Nations evacuated

FAA grounds all U.S. flights, sends trans-Atlantic flights to Canada

Israel evacuates embassies

</font id=size4>

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

За атентатите в САЩ.

Като имаш предвид че самолетите са около 300 тона всеки + керосина, а и евеснтуално експлозиви няма нужда от нищо "по-екзотично" за да се причинят големи разрушения.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2001

За атентатите в САЩ.

Ако е имало ХИИМИЧЕСКО оръжие, то би трябвало да се разбере веднага, НО ако е БИОЛОГИЧНО (в предишния си пост съм сгрешил - това са вируси), то последствията евнтуално ще се усетят доста по-късно, и ще бъдат много по-страшни.................

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

За атентатите в САЩ.

Stiga ve - virusi - ne badete paranoi4ni

Vse pak smiatam 4e e dosta kofti polojenie - ne mi se viarva usa da ostaviat ne6tata i mislia 4e rabotata 6te se zadalbo4i. Ne znam dali 6te e WW3 - ima vreme.

Dosta glupav atentat spored men - triabva da si dosta samouveren da postapi6 taka...

11. Member
    Тук е от
    May 2001

За атентатите в САЩ.

Баси и ужаса.По последни данни жертвите са около 50 000 !!!! Представете си за какво става въпрос.Това е дело само на ония ненормални араби или тъпи палестинци.За вируси едва ли ще е имало.На един саит имаше снимки на сградите как се срутват.Саита е www.columnz.net/crash Световните борси полудяха направо.Да се нядаве ме че всичко ще се оправи близките няколко дни.

12. Тук е от
    Mar 2001

За атентатите в САЩ.

Каква ирония само, а! Почнахме деня с новия "Детонатор" и свършихме с този бомбен апокалипсис. Междувпрочем, ако не сте чули още по телевизиите, Нострадамус е предстакал подобно бедствие за "огромен горящ град на 45-тия паралел", което щяло да се случи по наши времена. Бог да пази БЪЛГАРИЯ!!!!!

13. Тук е от
    Sep 2001

За атентатите в САЩ.

Не искам да прозвучи като извинение за тези ненормални араби или тъпи палестинци, но американците започнаха да си бутат гагата където не им е работа.Жалко само че много цивилни станаха жертва на този атентат и съм почти сигурен че една част от тях не знаят дори къде се намират арабските държави.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2000

За атентатите в САЩ.

Доколкото си спомням Нострадамус също така беше предвидил унищожаването на Рим от атомна бомба преь 2000 година... Като че ли предсказанията му започват да стават доста неверни към края на миналия век.

Иначе според мен за тероризма не може да има оправдание, а както беше написал някои в dir-a: "САЩ си остават най-демократичната страна".

Светът се промени. Но към какво?

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

За атентатите в САЩ.

Ехей, хора, струва ми се, че се оливате с броя на жертвите. Много ще се учудя ако са над 10000. Преди година при земетресение в Китай загинаха около 200000 (не съм сигурен в цифрата, но мисля, че беше от този порядък). И какво - телевизиите излъчиха 5-минутен репортаж. А сега какво - вчера някакъв кретен, получаващ парите си за да коментира мачове ми развали кефа като през цялото време разсъждаваше как така може да се провеждат мачове в такава ситуация...

Хора непрекъснато умират по света. И то в много по жестоки размери. Но това се случи в Америка... Сигурен съм, че ако беше в Китай или Корея, много от нас нямаше и да чуят. А хората са си хора, независимо къде живеят. Друг е въпросът, че американците се смятат за по-висок клас хора.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2001

За атентатите в САЩ.

You get what you give!Jalko za neviinite jertvi v tozi apokalipsis.Edna amerikanka vchera reveshe po CNN che te nikoga ne bili ubivali deca .Da be ! A Vietnam,Panama,Bagdad,Korea.... !Po niakakuv nachin ne zashtitavam arabite za tozi zverski atentat .No amerikancite samo gi galeha po glavite a sega si go poluchiha !Ironia !Praviat zvezden shtit a ne mogat da se opaziat na zemiata!Predadoha naroda si !Podigraha se s nego!Leka im prust!No tova triabva da vpechatli celia sviat ! da se spre terorizma!Da se spre fanatizma i v musulmanskata i v hristianskata religia !Stiga proizvejdahme orugie.Po dobre da vpregnem sila v naukata !Kakto iskate narichaite dumite mi no taka e za men!

Opasnost ot 3-ta Svetovna IMA!

18. Member
    Тук е от
    Feb 2001

За атентатите в САЩ.

Това което става го разбрах малко късно вчера (11.09), някъде към 17:30.

Правилно, както отбелязаха някои хора по-горе това стана световна новина не само за това че много хора са загинали, а поради факта че се случи в САЩ.

Самият факт че спокойно и засега безнаказано могат да се вършат такива теористични актове - да срути част от Пентагона, една от най-строго охраняваните и под наблюдение сгради по света и двата небостъргача близнаци на Светнив Търговски Център, говори много лошо.

Жертвите ще бъдат относителен и различен брой според източниците и информационните агнеции, в това съм сигурен че ще дават различни мнения, няма да коментирам фактите и това което се е случило в хронологичен ред, а ще ви пратя на един сайт, дори с моята бавна връзка е добре, сайтът е изцяло текстов, като новините са синтезирани и най-важното са направени като справка :

http://www.dal.net/wtc/

автоматично се update-ва на минута две.

Фактически проблема не е точно там, че са се срутили толкова сгради и щетите са за милиарди долари, а е в това, че САЩ не прощават на световния тероризъм, още повече че е срещу тях самите в такъв опозоряващи ги вид...

Както каза политолога г-н Дайнов снощи, ако САЩ остави този терористичен акт ненаказан, мнгоо други екстремиски организации ще си помислят че е възможно да останат ненаказани в бъдещи такива ситуации, което ще отвори порти за нови подобни престъпления.

Лошото в случая, е какъв ще бъде ответния удар на САЩ, което е доста притеснително.

САЩ имат една от най-модерните и добре развити разузнавателни служби и скоро ще има докадки с повече доказателства или директно ще открият кой го направил и по каква поръчка и тогава е страшно какъв ще бъде отговорът им.

Дано да не се стигне до усложнения и до нещо по-сериозно, което да прерастне в голям военен конфликт.

Може би ще се разбере до ден, два.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе