На PlayStation2 без MOD CHIP може да се играят пиратски игри
Здравейте !!!
Незная да ли сте чували, че на ПС2 без чип може да се играят пиратски игри. Тактиката за това нещо била в начина на записване на играта.
Някой да си има идея как точно се прави това, аз бях попаднал на такова обяснение в нет-а, но вече са го свалили, явмо много хора имат кяр това нещо да не излиза на яве.
Ако сте чували нещо по темата моля напишете това което знаете тук, крайно време е да се разбере това как става !!!
Re: На PlayStation2 без MOD CHIP може да се играят пиратски игри
Сигурен ли си че не е ставало дума за ПС1?
Това би било супер!Ще следя темата с интерес!
Аз съм чел само за Swapmagic. Дискове на които има програма, която се зарежда в PS2 и после диска се маха и се слага неоригиналния. Смяната да дисковете се прави с различни модели приставки, които се купуват или като Slide Tool, могат и да се направят. Идеята е, че след като е зареден диска с програмата, ако се отвори PS2-ката по нормалния начин ще се рестартира и ще се загуби програмата и за това се отваря капака където е диска с помощта на тези приспособления и се слага другия диск.
Специално за Slide Tool имам картинка как се прави.
Има някой Swapmagic дискове в мулето, но нямам ps2 и нищо от това не съм пробвал, така че пробите са на ваша отговорност.
www.swapmagic3.com
До колкото знам има само 1 човек в България кото записва игрите так, не съм сигурен дали може даже и за XBOX
Как ли става това само той си знае май... :(
Re:На PlayStation2 без MOD CHIP може да се играят пиратски игри
zdraveite nqkoi moje li da mi kaje kade v sofiq moga da si vkaram 4ip na playstationa i za kolko goredolo vreme shte mi go napravq ms predvaritelno koito znae da pishe
В google пишеш сервиз Бушона и действаш.
Цитат:
Първоначално публикувано от dark_angel674
zdraveite nqkoi moje li da mi kaje kade v sofiq moga da si vkaram 4ip na playstationa i za kolko goredolo vreme shte mi go napravq ms predvaritelno koito znae da pishe
Заради тази тъпотия ли трябваше да се регистрираш и да извадиш тема приключила преди 4 години ?