-
Help za PlayStation 2
Zna4i imam PlayStation 2 ot niakolko dni. Interesuvam se ot igri za nego. Do kolkoto razbiram igrite za PS2 sa na DVD-Rom. Dali naikoi predlga igri na DVD nositel ili na obiknovenno CD. Niakoi moje li da me vavade malko za PS2? Tribva li da si montiram 4ip v PS-6ana za da tragvat (onia) igri? I ako tribva kade i kolko struva?
-
Help za PlayStation 2
"Славейков" е твоето Фантастико!Игрите са предимно на CD,но има и на DVD.Проблем ще бъде въпросния чип.Не за друго,а доколкото разбрах е доста скъп хубавия,четящ безпроблемно DVD-та - около 250лв.Но и китайският му еквивалент не е по-евтин.
-
Help za PlayStation 2
Абе както казва кестена, разкодирането по-малко от 200 лева няма да ти излезе, но пък е добра инвестиция имайки предвид, че цените на оригиналните игри почват от 50 лв. нагоре :(. Така че ти си предцени, обаче гледай да не се набуташ при някой пишман майстор да ти скапе PS, че тогава лошо !
-
Help za PlayStation 2
Благодаря ви момчета за информацията :)). Защото не сам от София, ви моля ако някои от вас е от там или случайно научите нещо ново пак да пишете. Предварително ви благодаря !!!
-
Help za PlayStation 2
"Ново" предполагам означава нови по-ниски цени?![:D]И аз очаквам този срив.
-
Help za PlayStation 2
Нямах това предвид приятел :)),а случайно ако научите каде и кой монтира тези чипове. Това сега ми е проблема.
-
Help za PlayStation 2
Във вестник PC Ревю от миналата седмица имаше ценова листа на една фирма,която извършваше и поддръжка на PlayStation.Ако това не означава монтаж на чипове...