-
Xbox 360
Смятам да си взимам Xbox 360 и искам да попитам кой модел е по добре Premium, Arcade, slim и другите ако може някой да каже и защо този модел е по добре от другите ще съм му благодарен. А и ако някой продава а Xbox 360
да пише тук или ЛС. Благодаря предварително.
-
Re:Xbox 360
xbox на старо не трябва да се купува :) може да е баннат, със заключен хард.
Иначе аз бих взел това:
http://plesio.bg/microsoft-xbox-360-...-p-289268.html
-
Re:Xbox 360
Колега, с този XBOX ще се вкараш в филм, ама ти си знаеш :))
Като всеки продукт на микрософт, за този си има специален отдел, които постоянно работи по усъвършенстването на защитата му от пиратство.
Другия недостатък, все още хардуера на XBOX си е бъгав - прегряващи чипове, кофти охлаждания и такива истории...
От това произтичат следните изводи:
1. За да работиш с XBOX или трябва да си много на ти с електрониката/компютрите(то си е цял компютър)
2. Да си плащаш на някои които разбира, да ти го хаква/краква периодично, (през няколко месеца)
3. Да си купуваш оригинални игри - по 60 - 70 лв парчето
XBOX-a е като Мерцедеса. Хубава кола е, но за да го караш трябва да имаш дълбоки джобове...
Това ти го казвам защото имам познат, които от 2-3 години "играе" на XBOX, и до момента е похарчил минимум 1500 лв (грешка, като се замисля 2000 лв) (от няколко месеца е с новия XBOX)
Аз лично, ако не мога да си позволя да си купувам оригинални игри, бих си взел компютър... Не може да ме убедиш с нищо че BOXa е по-добър... Освен с plug-n-play-a слагаш диска и играеш... Но до там, защото ако диска не е оригинален, даже и копирането на конзолата ще ти е трудно...