Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане
Да, ще трябва наистина да се свиква, няма как.
Днес след като изтече "карантинния срок" въведох новата си карта през конзолата и изпълних успешно мисията :thumbsup:. Детето вече е на седмото небе, а хлапето в мен задоволства, че и то ще може да размачка бутоните, ако му остане време разбира се. Ето линк на който може да се потърси помощ на нашия Роден Език. Може би е известен на всички, но все пак....
Весело посрещане на Новата 2017 Година! :Drinks:
Здравейте! Успях да си купя нова PS4 Slim с 500ГБ и две игри (Uncharted 4 и Fifa 17) от Англия за 440 лв. Очаквам да пристигне и се поразчетох за инфо - игри, PS Plus и т.н. Успявам да намеря отново от английски сайтове (добри и проверени) едногодишна карта за PS Plus при цена около 33-34 паунда (което при сегашния курс на паунда е около 80 лв.) на фона на цена 99 лв. за карта в България. Можете ли да помогнете с информация дали би имало някакъв проблем да ползвам картата за PS Plus купена от Англия у нас? Мога ли да си регистрирам направо акаунт в UK, а не в България?
Няма никакъв проблем с английски профил, аз от години съм с такъв . Доста често и игрите са по-евтини - купих си Battlefield 1 за към 64лв преди седмица, а в БГ стор-а е към 79лв.
Благодаря, svetlio1. Директно ще си направя UК акаунт. А играл ли си с PS на телевизора Panasonic от подписа ти? Аз съм с 50ST50 и се чудя дали добре ще се справя като закача PS-a.
Плазмата само съм я пробвал отдавна за малко как ще е - постоянно ми е свързана към другия Панасоник . Идеална си е плазмата , ама трябва да не заседяваш много или да махаш разните там статус барове, карти и т.н. постоянни изображения , че ще се отпечатат .
В предпазването от отпечатване съм станал спец. Много съм си доволен от плазмата и не искам да я сменям, затова си питам как се справя в комбинация с PS4 :)
Добър вечер колеги , някой ако иска да се възползва от ваучер от емаг на стойност 40лв да ми пише на лични до 29.01 е крайният срок
PS+ заглавията за февруари :
- LittleBigPlanet 3 // PS4
- Not a Hero // PS4
- Starwhal // PS3, cross buy with PS4
- Anna — Extended Edition // PS3
- Ninja Senki DX // PS Vita, cross buy with PS4
- TorqueL // PS Vita, cross buy with PS4
PS Plus: Free Games for February 2017 – PlayStation.Blog
Цитат: