Страница 2 от 18 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 260

PlayStation 5

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #16

    Отговор: PlayStation 5

    ПС3/ПС4 /про на колко стартираха ? 450?
    Това са само предположения, но цените при стартиране на-вероятно ще са същите като за предните поколения.
    Аз винаги съм ги вземал на ден 1 и доколкото помня все към 1000лв съм давал . ПС2 като го купувах ми излезе пак толкова , но с още един контролер и 3-4 игри.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Мнения
    652
    #17

    Отговор: PlayStation 5

    На 800лв стартира PS4 Pro. И в момента е толкова.

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #18

    Отговор: PlayStation 5

    Как изглежда черният Sony PlayStation 5, включително сравнение отстрани с Xbox Series X
    Висококачествено изобразяване на рендери и видеоклипове
    https://nl.letsgodigital.org/spelcom...onsole-met-cd/

    Досега Sony показа само една цветна версия на игровата конзола PlayStation 5 от ново поколение. Сега в мрежата има висококачествена визуализация на черната версия на PlayStation 5.
    Renders и видео с триизмерен модел са създадени от италианския дизайнер Джузепе Спинели, който е известен с псевдонима Snoreyn и наскоро се присъедини към екипа на LetsGoDigital.
    Официално Sony все още не е съобщила нищо за черната версия. Засега черният вариант е просто дизайнерска фантазия, която дава представа за външния вид, ако компанията реши да пусне такъв префикс.
    Визуализациите показват и двете версии на Sony PlayStation 5 - стандартно и PS5 Digital Edition, в комплект с контролера за игра DualSense също в черно.
    Spinelli също сравнява Sony PlayStation 5 с Xbox Series X. В рендерите разликата в дизайна и размера на конзолите е ясно видима.
    Sony PlayStation 5 и Xbox Series X трябва да бъдат пуснати в продажба за коледния сезон на продажбите през 2020 година.

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #19

    Отговор: PlayStation 5

    Конзола, контролер и слушалки в златно или платинено покритие
    Британската луксозна марка Truly Exquisite обяви ултра скъпа версия на Sony PlayStation 5.
    https://www.trulyexquisite.co.uk/24k-gold-ps5?

    Корпуса на такъв PlayStation 5 е украсен с 24-каратово злато и се предлага с контролер и слушалки в същият стил. Предлага се и в покрития от платина и розово злато.

    Разбира се, златният PlayStation 5 ще бъде в много ограничено издание. Цената все още не е обявена, но можете да оставите адреса си и да изберете опцията за довършителни работи.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-07-20 в 23:03.

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #20

    Отговор: PlayStation 5

    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    4К60 ще са повечето игри за ПС5/ХОХ още при старта - към средата/края на цикъла най-вероятно ще има и 4К120 такива - въпрос на оптимизации, хардуера си достатъчен за целта.
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1595586704

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #21

    Отговор: PlayStation 5

    Sony PlayStation 5 Pro и PlayStation 6 могат да получат няколко графични процесора наведнъж. Sony вече има такъв патент
    Но той със сигурност не обещава нищо
    Игралната конзола Sony PlayStation 5 ще излезе на пазара след няколко месеца. Все още не знаем дали японският гигант ще пусне PS5 Pro - има много слухове по този въпрос, но в мрежата се появи патент, който може да намекне за една много важна характеристика на следващата конзола на Sony, каквото и да се нарича.

    Документът описва мулти GPU конфигурация, която може да се използва в игрова конзола. В патента се споменава също, че един SoC може да се използва за достъпен модел приставки, а няколко - за по-скъп и продуктивен. В случая обаче не говорим за няколко графични процесора, а за няколко едночипови системи или хибридни процесори, което изглежда малко вероятно.

    Слуховете за многочипови графични процесори циркулират в мрежата от много време. По-специално тази конфигурация се приписва на видеокартите на Nvidia, които ще бъдат пуснати след генерацията на Ampere. Игровите конзоли и дискретните графични карти обаче са много различни сегменти, където продуктите се създават според различни принципи. Така че е твърде рано да се правят изводи, но във всеки случай Sony обмисля такава екзотична, в момента, опция за разработване на своите конзоли.



    Конзола на всеки 5 години. Sony ще съкрати жизнения цикъл на PlayStation 5
    Sony трябва да достави 10 милиона PlayStation 5 до края на годината
    Тайванска медия сподели плановете на Sony за игровата конзола PlayStation 5. Според източници на веригата за доставки компанията очаква да достави поне 120 милиона PS5 за пет години. Освен това, още тази година, след вълнението, пратките могат да достигнат 10 милиона бройки. Компанията вече получава AMD процесори директно от фабриките на TSMC и се очаква производството на чипсет да достигне своя пик през текущото тримесечие.

    Интересно е, че според източника, Sony може да съкрати жизнения цикъл на приставката от традиционните 6-7 години до 5 години. В същото време 120 милиона PS5 единици са долното ниво на доставките, а горното е 170 милиона. За сравнение, за цялото време на производство от ноември 2013 г. PlayStation 4 е доставил около 110 милиона. Вижда се, че Sony си поставя много амбициозна цел и разчита на много голямо търсене. Но дали тя ще бъде оправдана, защото Microsoft не спи и се готви да нанесе двоен удар на Sony в лицето на Xbox Series X и неговата бюджетна версия на Xbox Series S. И ако Series X струва около 450 долара, тогава Series S ще бъде почти половината от цената.
    https://www.ithome.com/0/500/098.htm
    https://www.digitimes.com/news/a20200727PD211.html

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #22

    Отговор: PlayStation 5

    PlayStation 5 в Япония на 14 ноември, другаде на 20 ноември. Цени за всички конзолни версии за всички пазари
    Посочени са и разходите за шест PS5 аксесоари и една игра

    В мрежата се появиха новини относно датата на излизане и цената на конзолата PlayStation 5, както и аксесоари към нея. И тази новина е с глобален характер: цената на конзолата е посочена за всички пазари.
    https://www.ithome.com/0/504/966.htm?


    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-08-20 в 16:54.

  10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #23

    Отговор: PlayStation 5

    Sony стартира сайт за предварителни поръчки на PlayStation 5.

    Според последните слухове, Sony ще отвори предварителни поръчки за PlayStation 5 на 9 септември. Факт е, че оригиналната PlayStation - конзолата от първо поколение - дебютира в САЩ на 9 септември 1995 г. И уж тази дата е избрана от Sony за началото на предварителните продажби на PlayStation 5.

    Все още не можем да потвърдим или отречем тези данни, но днес Sony пусна уебсайт, където можете предварително да поръчате новата конзола.

    Сега няма възможност да направите предварителна заявка, но има възможност да оставите данните си, за да участвате в един вид лотария. Факт е, че както предупреждава Sony, ще има ограничен брой PS5 конзоли, налични за предварителна поръчка, така че компанията ще кани някои от съществуващите си потребители да бъдат сред първите, които предварително поръчват конзолата на PlayStation. Да, за да кандидатствате, трябва да имате акаунт в PlayStation Network.

    Sony също така казва, че предварителните поръчки се изпълняват поред, така че тези, които искат да получат конзолата преди всички останали, е по-добре да не се бавят с поръчката. Вярно, всичко това засега е само за САЩ. Подобни сайтове вероятно ще се появят в други региони в близко бъдеще.

    https://www.playstation.com/en-us/ca...ct-pre-orders/




    PlayStation 5 няма да повтори грешките в PlayStation 4.
    Новата конзола ще получи адаптер за Wi-Fi 6

    Оригиналният PS4 имаше само поддръжка за Wi-Fi 4
    Игралната конзола Sony PlayStation 5, както се оказа, ще зарадва купувачите с най-модерния безжичен стандарт - Wi-Fi 6. Това стана известно благодарение на появата на устройството в базата на един бразилски регулатор.

    В допълнение, приставката ще получи Bluetooth 5.1 модул, тоест няма да има проблеми и с това. Струва си да се помни, че оригиналният PS4 по едно време излезе с Wi-Fi 4 модул, поради което почти винаги трябваше да бъде свързан с кабел. PS4 Slim и PS4 Pro решиха проблема с инсталирането на Wi-Fi 5 модула и сега виждаме, че Sony направи правилните изводи.

    По този начин може да се предположи, че с пускането на новата приставка на Sony, продажбите на рутери с поддръжка за Wi-Fi 6 може да нараснат значително.

    https://tecnoblog.net/361963/ps5-ana...-novo-console/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-08-20 в 21:50.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Мнения
    43

  12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #25

    Отговор: PlayStation 5

    19 ноември
    500€ за "нормалната" ПС5
    400€ за версията без дисково устройсто

  13. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Мнения
    652
    #26

    Отговор: PlayStation 5

    Аз лично ще изчакам да пуснат някакви други цветове, че това бяло не ми се връзва с нищо, а и не ми харесва особено.

    Също така нямам място, така че трябва да разкарам 4-ката първо, но за целта искам да съм убеден, че ще мога да си играя всичките налични физически/дигитални игри на 5-цата. Никой нищо не споменава за backwards compatibility.

    От самото начало имам подозрения, че ще могат да се играят само дигитални версии на игрите и то само определени заглавия.

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #27

    Отговор: PlayStation 5

    би трябвало всички игри за ПС4 да си вървят на ПС5 - не гледах внимателно вчера, но май ще има бонуси с "плюс"-а точно техните игри за ПС4.

    Bloodborne, God of War, Persona 5, and many more generation-defining PS4 games will be available to PS5 owners with PS Plus subscriptions.
    п.п. вече направих преордъра
    Този пост е редактиран от svetlio1; 17-09-20 в 22:06.

  16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377
    #28

    Отговор: PlayStation 5


  17. Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007
    Мнения
    997
    #29

    Отговор: PlayStation 5

    И новите игри вече ще са по €80, а в Щатите само $70. Почти никога не съм си купувал игрите на излизането им на пълна цена, но въпреки това ми се струва прекалено голяма разликата между Европа и САЩ.

    https://www.vg247.com/2020/09/17/ps5...0-gbp-80-euro/


    Конзолата ще се купува поне година след пускането ѝ, аз още на PS4 не съм се наиграл... а и част от игрите стана ясно, че ще ги има и за PS4 - Spider-Man: Miles Morales, Horizon: Forbidden West, SackBoy A Big Adventure, като ще включват безплатен ъпдейт за PS5.

    www.engadget.com/horizon-forbidden-west-sony-playstation-4-215249430.html

    За дизайна и аз съм на мнение, че изцяло черна ще изглежда доста по-добре от бяла.

  18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #30

    Отговор: PlayStation 5

    То вече повечето игри месец след излизането им са на "промоции" с доста по-ниска цена от отстъпките за преордър, та нещо не ми се връзва туй с по-високата цена (уж) за ПС5 игрите.

    Сегашните издания на ФИФА и COD примерно ще са си на същите цени и то , за да ги имаш за двете ревизии ПС4 и ПС5 ...
    Май по-скоро пробват реакциите и ако мине номера ... ма туй ценообразуване ще им излезе през г.за - всичко останало е 1:1 $-€ се с 10 отгоре ... реакция на пазара ще има 100%

    Всъщност това да не би да цени за физически носител, а цифровите копия да са на по-ниски цени?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 18 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. PlayStation 4 ?
    От svetlio1 във форум Конзоли за игра
    Отговори: 16
    Последно: 01-11-13, 23:59
  2. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  3. PlayStation
    От Pandelka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 19-02-07, 18:10
  4. PlayStation 2 ot USA
    От avalon4o във форум Конзоли за игра
    Отговори: 1
    Последно: 25-11-05, 12:15
  5. Help za PlayStation 2
    От The Jet във форум Конзоли за игра
    Отговори: 6
    Последно: 16-12-02, 16:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе