Страница 5 от 18 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 260

PlayStation 5

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #61

    Отговор: PlayStation 5

    Вероятно за Коледа ще има ново зареждане - едва ли ще изпуснат такъв момент на пазаруващи до припадък , но и всичко зависи от производствените мощности.
    Аз винаги съм вземал още на ден първи и нямам проблеми - имам работещи ПС1/ПС2 фат , ПС3 60ГБ (на 2-та мин. е изтребител, но бачка ) и още си ползвам първата ПС4 .

    Колкото до цвета - вероятно ще има и само панели за смяна .

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #62

    Отговор: PlayStation 5

    Да, това с панелите веднага щом гледах видеото с разглабянето ми дойде на ум и си помислих, че със сигурност ще се напълни с какви ли не панели на различни фирми, най-вече с алиекспрес качество предполагам. Дано и самите Sony пуснат техни в свободна продажба. Лошото е, че белия си идва с бял джойстик. Факт, че след това може да се вземе черен като пуснат, но пак оставаш с един бял и един черен, вместо два черни.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Мнения
    43
    #63

    Отговор: PlayStation 5

    Аз още първия ден ,като стартираха продажбите си направих заявка ! Чакам с нетърпение 19.11 .
    Въобще не ми и мигна окото ,дали ще е с проблеми или не . Ако има някакъв по сериозен проблем си има гаранция

  5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #64

    Отговор: PlayStation 5

    https://kotaku.com/tearing-open-a-ps...-TrI2yUq_YTktU

    Прикачени изображения Прикачени изображения

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #65

    Отговор: PlayStation 5

    Революционният контролер DualSense не работи с PlayStation 4, но по чудо работи с PlayStation 3
    Не е ясно защо се е случило

    Преди седмица научихме , че революционният геймпад DualSense не работи с PlayStation 4, но работи чудесно с устройства с Android.

    Революционният контролер DualSense не работи с PlayStation 4, но по чудо работи с PlayStation 3
    Оказа се, че не само при тях. DualSense е свързан успешно с Nintendo Switch и дори, доста забавно, с PlayStation 3!

    Не е много ясно защо геймпадът работи с PS3, но не работи с PS4, въпреки че в първия случай все още е въпрос на любопитство - едва ли някой ще си купи DualSense заради играта на PlayStation 3.
    https://twitter.com/BrokenGamezHDR_/...54636576739328

    Що се отнася до това как новият контролер работи с PS4, може би по-късно Sony ще пусне актуализация за тази конзола, която ще му осигури поддръжка за новия контролер.




    Fortnite геймърите на PlayStation 5 ще получат нещо, което новите собственици на Xbox няма да имат. Става въпрос за пълна поддръжка на геймпада DualSense
    Разделителна способност Full HD на Xbox Series S

    Epic Games за първи път обяви специалната актуализация на Fortnite за конзоли от следващо поколение преди шест месеца. Тя сподели подробностите днес.

    Така че, на PlayStation 5 и Xbox Series X, играта ще работи в 4K при 60 fps. Също така разработчиците обещават нови визуални ефекти и подобрена графика. Собствениците на Xbox Series S ще могат да играят със същата честота на кадрите, но само във Full HD. Също така за тази конзола са обещани повечето визуални ефекти, налични на по-старите конзоли.

    Fortnite геймърите на PlayStation 5 ще получат нещо, което новите собственици на Xbox няма да имат. Става въпрос за пълна поддръжка на геймпада DualSense
    Собствениците на PS5 ще се окажат в специална позиция, тъй като Fortnite ще поддържа новите технологии на DualSense геймпад, които са динамични тригери и нови тактилни обратни връзки.

    Актуализацията на Fortnite за новите конзоли ще се появи в дните на пускане на конзолите, което означава, че за Xbox е 10 ноември, а за PS5 е 12 ноември.

    https://www.epicgames.com/fortnite/e...es-x-s-and-ps5




    https://www.gamesindustry.biz/articl...gger-than-ps4?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-11-20 в 21:36.

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #66

    Отговор: PlayStation 5

    PlayStation 5 наистина има много малко свободно SSD пространство
    На разположение на потребителите са само 667 GB от 825 декларирани GB


    Вече писахме за факта, че PlayStation 5 няма да разполага с целия обем на SSD устройство за инсталиране на игри и съхраняване на потребителски данни . И сега има ново потвърждение на този резултат.

    От една страна, новите данни изглеждат малко по-оптимистични: ако по-рано беше казано за 664 „свободни“ GB, сега, съдейки по кадъра, публикуван в Twitter, има 667 GB от тях. Но с инсталираната Playroom на Astro, за да покаже на всички потребители на PlayStation 5 предимствата на контролера Dual Sense, наличното хранилище за игри е намалено до 648GB. Разбира се, Игралната зала на Astro може да бъде деинсталирана, но освободените 19 GB едва ли са достатъчни за инсталиране на нов шутър или RPG.

    Авторът на теча отбелязва, че случаят е такъв в извадката на PlayStation 5, предоставена за тестване. Но е малко вероятно производствената версия на конзолата да предлага повече пространство за инсталиране на игри.

    https://twitter.com/Okami13_/status/1323679905134059520



    PlayStation 5 няма да поддържа резолюция 1440p

    Предварителната информация, че игровата конзола PlayStation 5 ще поддържа резолюция 1440p, се оказа неточна. За разлика от конзолите Microsoft Xbox Series S, за които самият производител е потвърдил поддръжка за 1440p, която присъстваше в предишните модели, Sony PlayStation 5 няма да може да изведе съответния видео сигнал. Разбира се, PlayStation 5 може да бъде свързан към дисплейно устройство, с 1440p, но конзолата ще изведе 1080p, мащабируемо до 1440p със съответни компромиси с качеството на изображението. Това обаче не е нищо ново - конзолата PS4 Pro също поддържа само резолюции 1080p и 4K, въпреки че голям брой от игрите й работят при 1440p.

    PlayStation 5 няма да поддържа резолюция 1440p
    Източникът напомня, че при свързване към телевизор по правило няма да има проблеми, тъй като по-голямата част от телевизорите са 1080p или 4K. Онези, които свързват конзоли с компютърни монитори, включително много модели 1440p, ще бъдат разочаровани. Очевидно интересите на такива потребители на производителя са по-малко загрижени.

    https://wccftech.com/playstation-5-n...1440p-support/

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #67

    Отговор: PlayStation 5

    Лоши новини за активни геймъри, които купуват PlayStation 5. В началото вътрешното хранилище няма да може да се разширява
    По-късно Sony ще пусне актуализация на софтуера


    Вчера за пореден път се уверихме , че PlayStation 5 няма да зарадва с наличния обем на родния SSD, въпреки че това няма да е критично за всички.

    Лоши новини за активни геймъри, които купуват PlayStation 5. В началото вътрешното хранилище няма да може да се разширява
    Но за тези, за които 667 GB все още не са достатъчни, се появи не най-радостната новина. Първо, можете да инсталирате PS4 игри на външно USB устройство, но не и PS5 игри.

    Второ, и това е по-важно, въпреки че PS5 ви позволява да инсталирате обикновен M.2 SSD като допълнителен директно вътре в конзолата, както се оказа, тази функция ще бъде блокирана в началото. По-точно, можете, разбира се, да инсталирате устройството, но нищо няма да работи. Sony каза, че тази функция ще бъде активирана по-късно с някаква актуализация на софтуера. Не е ясно кога това ще се случи, тъй като не е ясно защо Sony първоначално ще блокира функцията. Може би Sony се нуждае от време, за да тества и сертифицира различни устройства, така че потребителите да нямат никакви проблеми.

    https://www.theverge.com/2020/11/5/2...pansion-launch
    https://wccftech.com/ps5-games-no-ha...CCFtech.com%29
    https://twitter.com/geoffkeighley/st...37818438979584

  10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #68

    Отговор: PlayStation 5

    То така или иначе игрите за ПС5 (а не подобрени ПС4 версии) ще са малко в първите 4-5 месеца, а останалите ще може дори директно да свържеш външният ХДД ползван на ПС4 с игрите в него. За сега казват, че ще може да се ползва аналогичен или по-бърз М2 за инсталиране вътре.

    По-големият проблем , е че идиоти като Активижън увеличават още обема на игрите - версията на COD CW за новите поколения ще е с 30-40% по-голяма ... Ще видим ФИФА-та как ще е .

    https://www.trustedreviews.com/revie...xbE8IIlx1ZlCoU

  11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #69

    Отговор: PlayStation 5



    Продажбите в деня на старта ще бъдат само онлайн тази година, така че, моля, планирайте предварително.
    https://blog.playstation.com/2020/11...dering-update/

    PlayStation 5 review: welcome to the next generation
    https://www.eurogamer.net/articles/p...digitalfoundry


    The Sony PS5 (Playstation 5) next-gen console doesn't appear to support VRR (variable refresh rate) out of the box, according to journalists who have received early review samples.

    Perhaps similar to the Sony XH90 (also known as the Bravia X900H in the USA), the console is awaiting final HDMI 2.1 ratification for the VRR implementation?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-11-20 в 13:15.

  12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #70

    Отговор: PlayStation 5

    PlayStation 5 се провали на важен тест. На Xbox Series X игрите се зареждат по-бързо
    И двете конзоли имат SSD, но скоростта на зареждане на игрите се различава значително, не в полза на PlayStation 5


    Игровите конзоли от ново поколение - PlayStation 5 и Xbox Series X - се отличават с висока скорост на зареждане на игри, тъй като вместо HDD използват SSD дискове. Както се оказа обаче, SSD дисковете са различни. Скоростите на изтегляне на игри са различни между двете конзоли, а не в полза на устройството Sony.

    По-долу са резултатите от теста. Първото е времето от щракване върху иконата на съответната игра, докато главното меню се появи на екрана, второто е времето, необходимо за зареждане на запазена игра от меню или конкретно ниво.

    Batman: Arkham Knight:

    • PlayStation 5: 41:39 и 17:30 с;
    • Xbox Series X: 40:35 и 11:68 с.

    Destiny 2:

    • PlayStation 5: 50:14 и 46:58 с;
    • Xbox Series X: 34:26 и 37:27 с.

    Final Fantasy XV

    • PlayStation 5: 39:06 и 25:09 с;
    • Xbox Series X: 33:12 и 10:11 с.

    Monster Hunter World:

    • PlayStation 5: 31:39 и 13:08 с;
    • Xbox Series X: 23:17 и 6:21.

    Red Dead Redemption 2:

    • PlayStation 5: 30:16 и 34:35 с;
    • Xbox Series X: 26:24 и 36:26 с.


    Както можете да видите, Xbox Series X зарежда всички горепосочени игри по-бързо. И въпреки че цялостното зареждане значително се ускори в сравнение с конзолите от настоящото поколение, такава забележима загуба за конзолата на Sony изглежда значителна. Производителите на игри обаче ще пуснат корекции, които трябва да ускорят зареждането на игрите. Може би повторното тестване след пускането на тези ъпдейти ще реабилитира PlayStation 5. Поне частично.

  13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #71

    Отговор: PlayStation 5

    Абе едни игри зареждат по-бързо, други по-бавно - тоя тест явно са избрани само по-бавно зареждащите - не е болка за умиране

    Тука има по-важни неща от 2-10сек. разлика в зареждане

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #72

    Отговор: PlayStation 5


  16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2019
    Мнения
    135
    #73

    Отговор: PlayStation 5

    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    PlayStation 5 се провали на важен тест. На Xbox Series X игрите се зареждат по-бързо
    И двете конзоли имат SSD, но скоростта на зареждане на игрите се различава значително, не в полза на PlayStation 5


    Игровите конзоли от ново поколение - PlayStation 5 и Xbox Series X - се отличават с висока скорост на зареждане на игри, тъй като вместо HDD използват SSD дискове. Както се оказа обаче, SSD дисковете са различни. Скоростите на изтегляне на игри са различни между двете конзоли, а не в полза на устройството Sony.

    По-долу са резултатите от теста. Първото е времето от щракване върху иконата на съответната игра, докато главното меню се появи на екрана, второто е времето, необходимо за зареждане на запазена игра от меню или конкретно ниво.

    Batman: Arkham Knight:

    • PlayStation 5: 41:39 и 17:30 с;
    • Xbox Series X: 40:35 и 11:68 с.

    Destiny 2:

    • PlayStation 5: 50:14 и 46:58 с;
    • Xbox Series X: 34:26 и 37:27 с.

    Final Fantasy XV

    • PlayStation 5: 39:06 и 25:09 с;
    • Xbox Series X: 33:12 и 10:11 с.

    Monster Hunter World:

    • PlayStation 5: 31:39 и 13:08 с;
    • Xbox Series X: 23:17 и 6:21.

    Red Dead Redemption 2:

    • PlayStation 5: 30:16 и 34:35 с;
    • Xbox Series X: 26:24 и 36:26 с.


    Както можете да видите, Xbox Series X зарежда всички горепосочени игри по-бързо. И въпреки че цялостното зареждане значително се ускори в сравнение с конзолите от настоящото поколение, такава забележима загуба за конзолата на Sony изглежда значителна. Производителите на игри обаче ще пуснат корекции, които трябва да ускорят зареждането на игрите. Може би повторното тестване след пускането на тези ъпдейти ще реабилитира PlayStation 5. Поне частично.
    И какво от това!едното зареждане му е в плюса на този Xbox.Каквото и да правят ,Плейстейшъна си е номер едно а със този Dual sense е направо върха!

  17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #74

    Отговор: PlayStation 5

    Майкрософт изкараха по-добрата (за сега) конзола. Но пък удоволствието от играта е да я играеш с приятели. Това е основното което ме накара да преордна PS5, всичките ми приятели с които играя са с PS . Между другото, Сони са обещали пач с който старите игри ще се зареждат бързо на PS5.

  18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #75

    Отговор: PlayStation 5

    На тоя етап ще се очакват доста неща за фиксване - главното за мен е ползване на външни ХДД за ПС5 игри и поддръжката на VRR.
    На хартия "кашона" е по-добре и много от нещата са налични на "дей уан" , както се казва ... , НО ... какво всъщност ще се играе на него ? Пак старите игри, имаха един собствен ексклузив (макар и за мен да е безинтересна цялата поредица Halo) и те го отложиха .
    ПС4 е с над 2 пъти повече продадени бройки и от там повече вероятни купувачи на ПС5, за да продължат да играят с приятелите си .
    Дори в първият си месец вече има безплатна игра за ПС5 в "плюс"-а
    Такива като мен дето ще вземат и двете конзоли са извън масовата сводка поне по нашите ширини
    Широко рекламираният им Ултимейт пасс нещо не ме грабна с наличните игри, след като платих абонамент за месец (след поредните им простотии с абонамента - не ми прие предплатена карта, а втората само ме набута - прие, изписа, че е за еди кой си профил и ... топки , изгорях с 90лв).
    Никаква поддръжка за региона - то за половин Европа няма - алооо, М$ , годината е 2020 , барем за ЕС осигурете еднакви условия и поддръжка!

    Иначе не мога да отрека , че дизайна тоя път го уцелиха сравнително добре от първия път, за името не мога да кажа същото - на тия от М$ спешно им трябва нов човек за тая част (отнася се за всичките им продукти). И особено ми харесва опаковката на самата конзола в кутията .

    Между другото вчера ми се появи приложение в ПС4 за връзка и споделяне на игрите с ПС5

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 18 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. PlayStation 4 ?
    От svetlio1 във форум Конзоли за игра
    Отговори: 16
    Последно: 01-11-13, 23:59
  2. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  3. PlayStation
    От Pandelka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 19-02-07, 18:10
  4. PlayStation 2 ot USA
    От avalon4o във форум Конзоли за игра
    Отговори: 1
    Последно: 25-11-05, 12:15
  5. Help za PlayStation 2
    От The Jet във форум Конзоли за игра
    Отговори: 6
    Последно: 16-12-02, 16:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе