Проблем с ваучер за закупуване на игри в PlayStation store
Здравейте!
Закупих си VR комплект за PlayStation 4. Обаче много странен проблем с PlayStation store. Имам ваучер за закупуване на четири игри от там. Обаче не мога да ги сваля от там. Отивам на менюто въвеждам кода и ме връща обратно в менюто. И не мога да си закупя четирите игри за които имам ваучер. Който е включен в комплекта на каската. Едната я свалих без проблеми. Но със свалянето другите 4 игри не мога да се справя нещо. Аз ли пропускам нещо или не съм влязъл в правилното меню???
Но по начина който свалих едната игра с въведен от от ваучер. Другите четири не мога да ги сваля.
Къде бъркам??!
Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk
Отговор: Проблем с ваучер за закупуване на игри в PlayStation store
Цитат:
Първоначално публикувано от
w902
Здравейте!
Закупих си VR комплект за PlayStation 4. Обаче много странен проблем с PlayStation store. Имам ваучер за закупуване на четири игри от там. Обаче не мога да ги сваля от там. Отивам на менюто въвеждам кода и ме връща обратно в менюто. И не мога да си закупя четирите игри за които имам ваучер. Който е включен в комплекта на каската. Едната я свалих без проблеми. Но със свалянето другите 4 игри не мога да се справя нещо. Аз ли пропускам нещо или не съм влязъл в правилното меню???
Но по начина който свалих едната игра с въведен от от ваучер. Другите четири не мога да ги сваля.
Къде бъркам??!
Да не би ваучера да е за една от 4те игри само?
Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk
На ваучера пише че е за 4 игри . Даже са изброени игрите.
На ваучера трябва да пише за коя държава е валиден. Ако акаунтът е от друга държава, дава грешка при активация.
Проблема е това на снимката.
Дава ми че играта е готово за сваляне но тя вече е свалена. И седи там и не мога да я махна. И заради това след вкарването на следващия код за другите игри ме връща на тая страница.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...37cb2c40b2.jpg
Обърни се към съпорта и обясни проблема!
Така, споре мен, ще го решиш бързо и адекватно.
Успех!
Провери в "библиотеката" при "закупени"
Намерих във Фейсбук в PlayStation България. Писах им на съобщение но все още не ми отговарят.
Засега проблема го реших като си направих нов профил и там ги свалих другите игри. Само трябва да видя как мога да обединя игрите от двата профила.
Благодаря за отзивите...
След като играеш на една конзола , то няма проблем да ги играеш от който и да е профил.
Колега, оправи ли проблема, ако не пиши им на съпорта, и директно ще ти заредят ваучера в акаунта!