Здравейте
Търся стар домашен телефон , туй като останахме без такъв , пък така или иначе плащаме за него заради адсл-а. От Варна съм
Здравейте
Търся стар домашен телефон , туй като останахме без такъв , пък така или иначе плащаме за него заради адсл-а. От Варна съм
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09007599
колко по-евтино очакваш да намериш? И да ти го подарят, дин куриер ти е изял 9-те лева![]()
мдаа , прав си . Само дето няма поръчки онлайн. Май ще трябва да се разходя , дано да ги има и тук , в сайта са само за Стара Загора
Мерси
леле колега в кои век живееш?Първоначално публикувано от ajt
чак и обява пускаш-та такъв вид телефони можеш да намериш чисто нови за 7-8 лева !
В раздел "Купува" ще си пускам обяви каквито си искам. Мое право си е, с нищо не нарушавам правилата на форума. Запази си мненията от рода "в кой век живееш" за себе си. Мнението ти с нищо не допринася към темата , така че си е чист спам. В 2-3 магазина във Варна като влизах, нямаше телефончета под 30 лв., затова и пуснах темичка ако нещо излезе до 10лв. Не знам , може да не съм уцелил мястото. В техномаркет и технополис крака ми не е стъпвал и нито им знам стоката, нито ме и интересува по принцип (сега обаче ще ги преслушам тия по 8лв :P).
Мерси пак @Tommorow
Може да заключите или изтриете темата