Купувам стар домашен радиокасетофон и аудио касети
Re:Купувам стар домашен радиокасетофон и аудио касети
Цена мога да дам след като ми се предложи нещо.За спам не давам пари. :tongue:
Ъп!
Я виж този от 90-те! :wink:[img width=800 height=600]http://s19.postimage.org/q0jhxeker/kaset.jpg[/img]
tonym,търся нещо от комунистическо време. :) Предложението от последния пост е нереално.Да се счита за ъп!
Е защо да е нереално колега?
Или просто цената не Ви устройва..... Знаете ли колко време е необходимо да се реставрира в оригинален вид един такъв Шарп? Този конкретно е от 3 донора, и събиран в продължение на 2 години, е няма как да е 50- 100 лв. Това е скъпо хоби, но си заслужава, когато се чуе резултата :)
Цитат:
Първоначално публикувано от malkiaspyder
Е защо да е нереално колега?
Или просто цената не Ви устройва..... Знаете ли колко време е необходимо да се реставрира в оригинален вид един такъв Шарп? Този конкретно е от 3 донора, и събиран в продължение на 2 години, е няма как да е 50- 100 лв. Това е скъпо хоби, но си заслужава, когато се чуе резултата :)
350лв. е нормална цена така ли?То бива лакомия,но това е прекалено.Много добре съм запознат с цените,моделите и реставрирането.Ето го същия модел,продава се от прекупвач който си е сложил не малка печалба:
http://www.555.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F...0%D0%BF/7qgj?b
Даже още лепенките на капаците не са свалени.125 български лева,а ти нагло искаш 350!!!Ако щеш и за 5 000лв го пусни,може пък да се намери някой малоумник.Веселата част е че си намерих работещ 575 за 30лв,пиши ми в скайп и ще ти го продам за 250лв,100лв ще си на печалба.Какво ще кажеш?...печалбари.
Моля някой модератор да изтрие темата!
Колега, като си имате защо ми звъните? Това не са пуканки,та да се купят на всеки ъгъл, моята цена е това, нищо лично.
И малко поохладете тона...печалбари, лакомия....ами Вие, като имате и търсите още? Това е хоби и не се знае дали утре няма да Ви потрябва нещо, оставяйте си вратички когато общувате с колеги :)