-
Задача 39
Кайсо, печелиш си 3-те точки (колкото и да не ти пука)!
dedis не получава нищо - на два пъти отказа (публично) да си обоснове отговора, а това е в разрез с правилата.
Чакаме Кайсо да зададе следващата задача. Срок - 24 часа. Ако ти е възможно, пусни един пост в приблизително какъв интервал ще я зададеш - тази вечер до 20:00 ч., или утре - от 09:00 ч. до 18:30 ч.
<font color="blue">//Добавено:
DЗВЕР, повечето участници (макар и само с по един необоснован пост) подкрепиха мнението, че задачата е логическа. Ще се съобразим с мнозинството. Колкото до правилата: вече се разбрахме да не ги променяме, за да видим къде се "дънят" най-много. Може би след още 10-тина задачи... Иначе записвай идеите в онова тефтерче с трите черепа на корицата :-)</font id="blue">
-
Задача 39
Утре ще я задам, днес няма да имам време за съжаление :(
Утре сутринта ще я подготвя и следобяд ще я имате, ще напиша тук ,точно в колко часа.
-
Задача 39
Отлично!
IvO_tm, Кайсо,
Действително ме "мързи" да върша неща, които смятам за безполезни.
Виж, решението ми отне 2часа яко мислене.
Радвам се, че Duhche, Dzver, FearMe, ru-boy, prt и Silverfox
са разбрали твърде пестеливите ми обяснения и ги смятат
за достатъчни.
Правилата трябва да се спазват обаче, защото самите ние сме
ги приели.
Ще си позволя да постна една много лесна задача двуминутка,
с молба да не се поства отговора, за да помислят повечко
хора по нея.
Без точки, извън регламента, докато чакаме Кайсо[:)]
На двор стоварили 100кг пресни краставици.
Те съдържали 99% вода.
Слънцето ги пекло, водата от тях се изпарявала и в даден
момент била вече само 98%.
Колко е тежала тогава цялата купчина?
Моля, отговорите поствайте утре след 12 часа.
ПП. Дзвер, правилно си решил "персоналната" задача.[:D]
-
Задача 39
Ivo, това решение е несправедливо.
Отчитаме все едно Кайсо е дал верен отговор на задачата.
А обосновката на Дедис и на Кайсо е една и съща.
-
Задача 39
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ivo, това решение е несправедливо.
Отчитаме все едно Кайсо е дал верен отговор на задачата.
А обосновката на Дедис и на Кайсо е една и съща.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз съм на това мнение, и според мен dedis си заслужава ако не 2, поне 1 точка.. Но IvО_tm каза, че той бил арбитър, защото той правил класирането.. и той имал крайната дума.. в което не виждам нищо логично :)) ..
Монопол!...[}:)]
-
Задача 39
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... Но IvО_tm каза, че той бил арбитър, защото той правил класирането.. и той имал крайната дума.. в което не виждам нищо логично :)) ..
<div align="right">Originally posted by Duhche*-*02/10/2004*:* 22:11:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А ти, Духче, престани да ми се заяждаш и да изопачаваш думите, защото ще те навра обратно в бутилката и после бутилката... сещаш ли се къде??? [:(!]
Казах, че правилата определят точките!!! И щом всички са приели правилата - така ще процедираме! Ти въобще четеш ли предните постове? dedis не се е обосновал, дори си го признава. Точка. Не мисля повече да пиша по темата - чакаме Кайсо утре със следващата задача. И като толкова много искаш да се заяждаш - имаш си приятел за тая работа!!! Мен, меко казано, ме боли... междубедрието... [:P]
-
Задача 39
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... Но IvО_tm каза, че той бил арбитър, защото той правил класирането.. и той имал крайната дума.. в което не виждам нищо логично :)) ..
<div align="right">Originally posted by Duhche*-*02/10/2004*:* 22:11:24</div id="right">
А ти, Духче, престани да ми се заяждаш и да изопачаваш думите, защото ще те навра обратно в бутилката и после бутилката... сещаш ли се къде??? [:(!]
...
И като толкова много искаш да се заяждаш - имаш си приятел за тая работа!!! Мен, меко казано, ме боли... междубедрието... [:P]
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*02/10/2004*:* 22:47:30</div id="right">
<font color="red">ОFF
Иво, моа ли дъ тъ зъмолйъ малку повичи да мислиш преди да дробиш каквото ти предстои да сърбаш, а!?</font id="red">
-
Задача 39
И какво стана с личните обиди??? Май вече са на мода, а? Продължавам да твърдя, че колкото се обоснова dedis, 2 пъти по-малко се обоснова Кайсо. А е нормално dedis да се откаже от точките. И аз бих го направил. То не бяха караници, то не беше чудо. Още малко и трябваше да пише книга за дешифрирането на английски текст без интервали със съответно 16,17 и 19 знака.
-
Задача 39
хех.. извинявам се ако съм засегнала някого.. не е било нарочно и умишлено..
.. няма да пречкам повече.. сори..
-
Задача 39
Смятам, че достатъчно бълвахте спам.
Въпроса е приключен. Който си е получил точките да си ги прибира веднага в торбата, а този който се е отказал от тях - е личен негов избор и трябва да го уважим.
Не е нужно да си изваждате очите заади една задача.
Изпускате си нервите. Моля, дръжте се като зрели хора.
Моля, някой модератор да сложи край на спора.
-
Задача 39
<font color="maroon">Не мисля, че от място за забавление темата трябва да се превръща в повод за разправии! Прекалихте с детайлизирането и издребняването! Отговора на dedis беше верен и беше показана логиката на достигане до решението. Според правилата, единствено задалия задачата има правото да отсъди дали приема даден отговор за верен. Кайсо има думата. Затварям темата.</font id="maroon">