-
Задача 169 (анаграма)
Тъй, като @Lupus е много зает и не може да се включи ме помоли да го отменя. Едва ли ще се справя, но поне ще опитам да ви запълня времето.
И така - задачата:
Правих репортаж за една печатница и какъвто съм си непохватен и все за каки си мисля - бутнах печатаря, докато нареждаше буквите......Тогава нямаше компютри още....Помня, че темата беше зоология, за някой континент беше, ама........Посъбрах ги аз в шепата, ама едната буква липсва, явно се е затрила някъде.
"бввгдееиКнннооооорртттуууу"
Коя?
-
Задача 169 (анаграма)
Аз съм за "двуутробни Бенетовото Кенгуру".
Липсваща буква: Б.
Но ми трябва едно е повече и едно о по-малко [:(!]
-
Задача 169 (анаграма)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм за "двуутробни Бенетовото Кенгуру".
Липсваща буква: Б.
Но ми трябва едно е повече и едно о по-малко [:(!]
<div align="right">Originally posted by Bibi*-*10/02/2005*:* 20:25:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Вярно,че ги броих 3 пъти, но може да съм пропуснал нещо, ама чак толкова - не вярвам[:D]
не съм вчерашен де[^]
-
Задача 169 (анаграма)
Понеже съм инат и си харесах идейката, ще кажа
"двуутробните Бенетово Кенгуру".
Пак липсваща буква: Б!
//EDIT
Ако липсващата буква се окаже "Б", ще претендирам
- първо, че съм я познала, дори и ако текста е напълно различен, защото то това се пита [^]
- второ, че си избрал точно моята буквичка да липсва и се чувствам лично засегната! [:(!]
-
Задача 169 (анаграма)
Бой Бе, Биби [}:)]
Извинявам се за офтопика, но като гледам какъв фън сте имали днес с предната задача и как сте я заключили, че да не мога да си напиша как съм ядосана, че съм пропуснала...всички сте се върнали в раздела когато ме е нямало [V].
-
Задача 169 (анаграма)
@Krusteva
а да те питаме ние кому..ра търсеше на оня остров, а??
и слезе ли от фара, че много напърчен бе........
а хората се трудеха...............[:)]
@Bibi
нека да опитаме с малките букви, а..................
-
Задача 169 (анаграма)
"Кенгуруто е двуутробно животно"
Липсваща буква "ж"
-
Задача 169 (анаграма)
абе това "Б" си го пазя като реликва - как ще го изгубя..............[^]
"Кенгуруто е двуутробно животно"
Липсваща буква "ж"
Да - късно го видях!
Това е!
Има ли протестиращи???