Задача 214 (Пак групово заданийце)
  Та... пак ще си играем дружно - питате и гледате да не получите повече от 5 "не"-та (понеже съм добричък). Ето и кратката историйка, която вие трябва да разгадаете:

Тя отвори прозореца и... умря в мига, в който той намери кръста.

Правилата ги знаете - задавайте въпроси на които мога да отговарям с "да", "не" или "не знам". Започвайте въпроса с @kamenf, за да знам, че се отнася за мен.

Успех! И питайте повечко - не се двоумете много-много.[;)]
  @всички,

подозирам, че Тя е програма, която е отворила нов прозорец и е умряла когато Той (юзерът) е намерил кръста Х, за да я затвори [?]
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@всички,

подозирам, че Тя е програма, която е отворила нов прозорец и е умряла когато Той (юзерът) е намерил кръста Х, за да я затвори [?]

<div align="right">Originally posted by Bibi*-*25/03/2005*:* 19:16:33</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

няма ли да пита сакаш или не:))))

не вярвам веднага с балтията
  Ако Тя е някаква реклама или спам, балтията веднага ще я застигне...
  @Bibi -звучи убедително

сега трябва да се формулира въпрос, мазно и нежно[:)]

Аз съм за !

Айде аз ще подходя

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мазно и нежно</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@kamenf

Кръста - хискчето за затваряне на прозореца ли е?
  Хихи и на мен това ми хрумна... браво, <font color="purple">Bibi</font id="purple">!

Освен и аз да кажа браво, Bibi... [:)]

@Edin_Lud така де - отговора е да и нататък май всичко е ясно. 

С едно уточнение - той е курсора на мишката [;)], че хич не обичам думата юзър...

Камене! А щафетата кой да предаде на Биби [?]

Айде че петима ПЕПА чакат...
  [:D] Май подсъзнателно съм се изразил неясно - сигурно от скрито желание да са я отвлекли онези от ПЕПА междувременно... [:D][:D][:D]

Давай, Bibi - ти си [;)]  <font color="red">(аааааа, пак ли ПЕПАааааа?!?!)</font id="red">