-
Задача 260 (Палачинки)
Седял си един младеж в сладкарница в красив български град. Изведнъж му се прияли палачинки. Извикал сервитьорката и я попитал какви предлагат. А тя му отвърнала:
- Има палачинки с това, с онова ... и палачинки с метеори.
Позачудил се младежа какви ли са тези и взел, че си поръчал.
Какво ли са му донесли?!?
-
Задача 260 (Палачинки)
Може би са с камъчета. Определно ще да е бил изненадан след това - и с няколко зъба по-малко.
//Edit: анаграма на метеори е теореми, ама и това не е хич вкусно.
-
Задача 260 (Палачинки)
Определено с разните му там камъчета трябва да се внимава [;)]
Особено когато зъболекарят/ката не ти е в категорията [:P][:P][:P]
-
Задача 260 (Палачинки)
Ами аз лично обичам да си похапвам крем "Космос" в бар на края на вселената (посветен на Д. Адамс). Направен е с изцедено кисело мляко, бял и кафяв шоколад и сметана и е много сполучлив. Но ми се струва че тук случая не е точно такъв.
-
Задача 260 (Палачинки)
Палачинки с мед и орехи [?]
-
Задача 260 (Палачинки)
Браво Биби! [:D][:D][:D]
Само да не си ги изяла всичките [;)]
Уф, отървах се. Давай следващата [:)]
-
Задача 260 (Палачинки)
Добре, но ще се позабавя този път.
Поне до полунощ няма да успея да дам.
-
Задача 260 (Палачинки)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Уф, отървах се.
<div align="right">Originally posted by t_yana - 22/05/2005 : 18:37:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е, браво...затва си пишем едни и същи тук. Всеки иска да участва и всеки иска да се отърве. Толкова ли беше страшно [?]
-
Задача 260 (Палачинки)
Много обичам палачинки и затова задачата ми хареса. Не забравяте че болшенството от метеорите изгарят и не падат или поне това ми е останало в главата. Мисля че само метеоритите падат. Така че отговора ми е празна палачинка.