-
Среща на 25 юни!
Малко е късно може би с оглед оставащото време, но тъй като стана много спонтанно и защото има много анонимни любители на раздела, които няма как да уведомим лично, а може да искат да се запознаят с лицата зад никовете: среща на привържениците на раздел "Логически задачи" в 20.00 часа в градинката зад Народната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий”, ето тук.
-
Среща на 25 юни!
Хубава работа, та то днес е 25 юни и е изборен ден! Не се сервира алкохол даже. Как я измислихте тази среща?[V]
А ние от провинцията да мрем, нали.[:(!]
И после снимки ще сипете за да се пукаме от яд.[:(]
-
Среща на 25 юни!
Веси, то алкохол няма да има, но ще има главозамайващо опияняващи какички [Yeah!][8D][;)].
А от провинцията само тиха завист се надявам да ви обземе [;)].
Снимки мисля също да има [:D].
-
Среща на 25 юни!
И да не забравяме, че приемаме и по-късно дошлите! [;)]
-
Среща на 25 юни!
Еми, приятно ви изкарване тогава!
Аз на такива срещи да гледам "какички", не ходя.
Имам си вече такава. [:)]
-
Среща на 25 юни!
Ивчо, все пак изпусна [8D].
Ето и обещаните снимки тук
-
Среща на 25 юни!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ивчо, все пак изпусна [8D].
<div align="right">Originally posted by Krusteva*-*26/06/2005*:* 13:38:51</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нинче, ти дали би дошла, ако ти направя предложение в деня на самата среща и се намираш на 300 км. от мястото на събитието?
Да ти кажа честно, напоследък съм позарязал опитите за усъвършенстване на телепортацията... [:)]
И, моля те, не спекулирай с желанието ми да ви видя, дори всичките накуп. Както самата ти казваш - появило се е спонтанно. Но е гадно да го направиш достояние едва в последният момент. Все пак [не само аз] сме доста далече и най-малкото ни е физически невъзможно да присъстваме...
Така, че дано сме изтървали "събитието" за сметка на нещо по-хубаво. [:P]
Добавено:
Разгледах снимките и виждам, че дори Bibi и Lupus, които са "на една крачка" не са присъствали... какво остава за нас, дето сме погребани в дълбоката провинция - аз за един ден от дървото не мога да сляза, ти ме караш до София да идвам... [:)]
-
Среща на 25 юни!
Не е точно така, Биби съм сигурна, че имаше сериозна причина да не дойде, всички останали, които са искали да дойдат по всяка вероятност са имали отдавна вече други планове, а че организацията ни не беше с подходящ старт - да, така е, но се събрахме за два часа всички, които можехме.
Следващият път се надявам да се съберем още повече хора, ще пиша отсъствия иначе [;)].
-
Среща на 25 юни!
...защото Биби се опитва да си денатурира белтъчините с една упорита температура [:(!]
Ама вие много се гушкате на тези снимки бе! Защо така? [:P]
-
Среща на 25 юни!
По-лесно ще е да се пишат присъствия - по-малко усилия [:P]
-
Среща на 25 юни!
-
Среща на 25 юни!
гушкат се, защото не съм бил аз там мен да гушкат [;)]
-
Среща на 25 юни!
/Офф
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">гушкат се, защото не съм бил аз там мен да гушкат </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Публично ли да обясня откога ме лъжеш да се видим на столичен терен [:P]?
Освен това снимките са силно цензурирани, гушкането е невинна проява на чувства [;)]
/Офф
-
Среща на 25 юни!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Публично ли да обясня откога ме лъжеш ...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами обясни де !
-
Среща на 25 юни!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Публично ли да обясня откога ме лъжеш ...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да, и аз чакам обяснение!
После ще се съберем тайфата и дружно ще отидем на гости на FearMe! [:)]
Или както обичаше да казва един приятел-лирик:
"Лято... море... жени...
и покрай тях - FearMe" [:P]