Прахосмукачка. Препоръка.
Здравейте,
След като ползвахме вкъщи няколко прахосмукачки клас "под 100 лв." се взе решение да се закупи по-висок клас. Евентуално с водна филтрация и други допълнителни възможности. В тази област се чувствам неопитен и моля за мнение, препоръки и съвети. Ще се почивстват основно паркет и килими.
Бюджета е трицифрен.
Re: Прахосмукачка. Препоръка.
BOSCH BMS-1300 - пробвай тази може да ти върши работа
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
BOSCH BMS-1300 - пробвай тази може да ти върши работа
Здравей,
благодаря за мнението. Ти използвал ли си я и какви са ти преките впечатления? В описанието в технополис пише, че е с хартиен филтър, това вярно ли? Можеш ли да погледнеш къде е произведена?
Здрасти bk, аз пък си взех преди няколко месеца zelmer от денси с воден филтър ,и мога да кажа че съм изключително доволен както от работата и така и от материалите ,от които е направена.Тогава беше към 300лв сега вече е 280
http://www.densi.bg/index.php?menu=3...roduct_id=5601
А пък аз бих заложил на De'Longhi Aqualand - може да се използва и за пречистване на въздуха, а и дизайна ме кефи много. Ако преживееш китайската сглобка - всичко е О.К.
Цитат:
Първоначално публикувано от TazmaniaK
А пък аз бих заложил на De'Longhi Aqualand - може да се използва и за пречистване на въздуха, а и дизайна ме кефи много.* Ако преживееш китайската сглобка - всичко е О.К.
Майка ми има такава-всичко е ок,обаче е като ТУ-154 :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Vanquished
Майка ми има такава-всичко е ок,обаче е като ТУ-154 :)
:016: Май трябва да го продават в промоция - комлект с шлемофон. Съгласен съм - шумнички са. Но в крайна сметка, това е още един стимул да приключиш по-бързо с почистването и да сядаш на бира :Drinks:
Миналата година ми се наложи да изпорбвам доста марки! Спрях се на Electrolux и съм много доволен!
Цитат:
Първоначално публикувано от xenohack
Миналата година ми се наложи да изпорбвам доста марки! Спрях се на Electrolux и съм много доволен!
А пък Electrolux е собственик на АEG.
Това не го знаех!!?????
Electolux собственик на AEG??? БРЕХ!!
Стига на Electrolux - а да не пише Made in Italy ...
Тя кашата е пълна.
Зануси закупи AEG.Ellektrollux купи Зануси.
Цитат:
Първоначално публикувано от bk
Бюджета е трицифрен.
А,това не съм го видял-има значение дали е 150 или 999 лв :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Vanquished
А,това не съм го видял-има значение дали е 150 или 999 лв :)
Е, това беше ориентировъчно. Последно се спрях на LG с hepa и без торбичка. 170 лв. Ползателката е доволна.
Другата алтернатива беше това, но при това време навън...