Отговор: Сокоизтисквачки / FAQ - мнения, обсъждане
Кювингса също вади по две чаши те са еднакви като конструкция и също не изхвърля всичко а се затлачва особено с джинджифил. По мощна е и се справя по-добре с едри парчета и цели моркови по тиха и мощна е но нищо фантастично не върши резултата е по-добър но не драматично!
Здравейте. Искам да си купя хубава сокоизтисквачка. Не схванах разликата в отделните. Бюджета е 250лв. Искам бистър сок, а не пюре, затова и парите са повече.
А хипер мега ултра булет-а не върши ли работа ? Парите са му някъде толкова .
Никъде не намирам отзиви за Бош мес 4010. Помагайте.
3 Прикачен файл(ове)
PHILIPS HR1897/30
Прикачен файл 24896
или
BOSCH MESM500W
Прикачен файл 24897
или
TEFAL ZC258
Прикачен файл 24898
Набутаха ми едни брошурки. Нещо се зарибявам. Някой ползвал ли ги е? Стават не стават, за ябълки, грозде, круши. Без цитрусови, за тях имам прилична машинка.
Сок от плодове - само в блендер на смути. С тея сокоизтисквачки изхвърляш фибрите. Има блендери с финни филтри, направо грозде, диня слагаш със семките.
Здpaвeйтe, xapecaл cъм cи eднa coĸoизтиcĸвaчĸa. B гoлeмитe вepиги зa тexниĸa нe ce пpeдлaгa, (нe знaм зaщo). Haмepиx я в eдин caйт ЈАR соmрutеѕr. Bъпpoca ми e няĸoй пaзapyвaл ли e oт тoзи caйт. Moжe ли дa им ce дoвepи чoвeĸ. Oт тaĸивa caйтoвe нaй мнoгo cъм пpeдпaзлив зapaди гapaнциятa. Aĸo cтaнe нeщo, вce cи миcля чe щe e xoдeнe пo мъĸитe.
Отговор: Сокоизстисквачка Philips HR1861
Това ми бе отговора и в самостоятелната ти тема, която е излишна:
Jar са стара и известна фирма за ИТ хардуер. Не знам да са предлагали някога битови уреди, но за хардуер са отдавна (може би към 15 години) на пазара. Имаха и много локални магазини из страната и не са само интернет адрес фирма. Всъщност преди години, те само в магазините си продаваха и вече в последствие с интернет бума въведоха и онлайн продажби.
Търся телефонния номер на оторизираният сервиз на Kuvings. В нета не намирам нищо. Ако някой знае, моля нека сподели.
3 Прикачен файл(ове)
у нас ли е правена или Swiss?
Има ли някой по-точни спомени за тези сокоизтисквачки, дали са правени в Швейцария или са някакъв БГ лиценз?
Баща ми каза че са били две - бялата предполагам е българската (по кашона), а жълтата е оригиналната (която е у нас), но виждам че има етикет отдолу на БГ и се усъмних... но изглежда дошущ на западна сглобка.
БГ варианта (от кашона) отдавна е отишъл у роднини и не съм я виждал (бил съм малък ) :)
Та какво производство е според вас? Искам да й взема адекватна цена, предвид ако не е родно производство.
Тези сокоизтисквачки вадят повече сок и по-бистър от сегашните нано цетки. :) (Визирам бялата БГ варианта, ябълки и моркови)
Не знам дали е швейцарска,но не е български продукт.Пластмасите са качествено изпълнение.Навремето имаше елпром ютии,които не бяха български.
Може би е източно германско изпълнение с елпромкси етикет.
Само предполагам,може и да не съм прав.