Отговор: Малки домакински уреди
На сайта би трябвало да пише за гаранцията,но доколкото знам в Бг тя не важи.Сега,ако купуваш от продавач,базиран някъде из ЕС,би трябвало да важи,ама...Щом пишеш,че няма да е евтина,си прецени - има ли смисъл да купиш уред,който няма/има,но.../ гаранция или да си го вземеш оттук с 2 годишна такава.Относно самата покупка винаги има риск-да не пристигне,да е счупена или пък да си дойде съвсем редовна.
Точно за това са ми притесненията. Мисля от немския Амазон. Има и отметка за допълнителна гаранция. Мисля че беше в размер на 74 евро. Заради тези мои притеснения, и предпазливост. Не я поръчвам. Инак е с 200 лева по евтина, което не е никак малко. За това се допитвам, да ли някой е поръчвал. Всичко на ред ли е било, или напротив. На някой налагало ли му се е да ползва гаранцията, и как е минало всичко това. Или е било ходене по мъките.
Това нещо което купуваш си има сервиз и тук щом се продава у нас. Намираш сервиза , питаш ги и става ясно.
Другото са догадки.
Свързах се с официалния представител на марката за България и категорично ми казаха не. Гаранцията няма да важи. На всякъде международната гаранция важи, явно само за тия гадове не. Въпреки всичко аз ще рискувам, но няма да им дам 1019 лв, при положение че могат да ми я доставят за 767 лв.
Е , аз си купих миналия месец кафемашина на търг в Ebay за 55€ , тука е 450лв.
Майната и на гаранцията, 4 пъти по евтино.
Подкрепям мнението ти! Аз също на търг съм купувал най-различни неща, но и не е въпроса в търга, а че е много по-евтино. Може да се чака, но поне си заслужава!
Цитат:
Първоначално публикувано от
ccankov73
Е , аз си купих миналия месец кафемашина на търг в Ebay за 55€ , тука е 450лв.
Майната и на гаранцията, 4 пъти по евтино.