Хидромасажна вана за крака
Търся си начин с който да кисна краката с морска сол и др. (които задействат циркулацията) при ~40 градуса. Има ли вариант с терморегулатор?
Oпциите масаж са добри (не ми е задължително), но ако може да се изключват. (тази опция може майка ми да я ползва)
Има ли такова животно? :confused:
Отговор: Хидромасажна вана за крака
Цитат:
Първоначално публикувано от
hakama
Търся си начин с който да кисна краката с морска сол при ~40 градуса. Има ли вариант с терморегулатор?
Oпциите масаж са добри (не ми е задължително), но ако може да се изключват. (тази опция може майка ми да я ползва)
Има ли такова животно? :confused:
В кауфланд има на промоция (за тази седмица) - поддържа водата топла и масаж с балончета - на ниска цена е... Бива горе долу - поддържа търпимо топла водата без да пари... Няма терморегулатор.
Солта не задейства циркулацията, най-много да умориш гъбите ако разтвора е наситен/преситен.
Топлината я задейства.
Преди време си купих една, после я подарих след 1-2 ползвания, след това ми подариха друга - по-готина.
И тя замина подарък, без да излиза от кашона.
Леген с хавлия върши същата работа.
Лигена не поддържа топла водата... Но пък има повече място да си мърдаш краката :)
Цитат:
ivodivo
В кауфланд има на промоция (за тази седмица) - поддържа водата топла и масаж с балончета - на ниска цена е... Бива горе долу - поддържа търпимо топла водата без да пари... Няма терморегулатор.
не я видях, каква цена е? търпимо - какво ще рече?
В краен случай ще включвам/изключвам.
Цитат:
hakama
не я видях, каква цена е? търпимо - какво ще рече?
В краен случай ще включвам/изключвам.
40 лв.
Интересно, наверное, полезная вещь))