Отговор: Нутрибулет "upgrade"
Разблобяваш го, махаш 'конктактора', жиците ги връзваш към това https://www.google.com/search?q=%D0%...eZO7A4WDQpUEhM, което монтираш на корпуса и си готов.
Ето ти видео как се разглабя https://www.youtube.com/watch?v=jhy-...stianHerbivore
Имаш два зелени контактора, махаш ги и връзваш ключа директно на червената и черната жица.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
Благодаря!
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Цитат:
Rakeem
Имаш два зелени контактора, махаш ги и връзваш ключа директно на червената и черната жица.
Едно уточнение - като ги махна, после свързвам краищата им един към друг или просто ги изолирам и оставям свободни? (Предполагам първото).
Може въпросът ми да е тъп, но не съм почнал да разглобявам и описаното ми изглежда абстрактно. Не искам да разхвърлям машинката и после да (евентуално) питам.
Като ги махнеш трябва да вържеш ключето към черната и червената жица.
Ще трябва да удължиш една от жиците.
Цитат:
Rakeem
Като ги махнеш трябва да вържеш ключето към черната и червената жица.
Ще трябва да удължиш една от жиците.
Получи се много добре.
Сърдечно благодаря, @Rakeem !
Прикачен файл 40066
Само да си знаете, че това с тези зъбчета е направено за безопасност за хората и най-вече деца = някой да не отреже пръстите докато борави с този уред.
Не че и аз нямам подобни "шунтирани", имам едно подобно работещо си в "оригинално издание" и едно на което подобни "издатини" бяха износени(по вина на жената - не се научи да го заключва и да натисне преди това, за да се заключи и работи с него в "полунатиснато" състояние и ги износи) - него просто го "прикапах" с горещ силикон и всичко с тези "зъби" приключи и си работи и без тях в момента.
Общо взето при нутрибулет е проектирано доста малоумно - при другите е просто едно/две езичета, които се подават отдолу и се натискат от горната част на уреда когато се постави...
Цитат:
justify
Само да си знаете, че това с тези зъбчета е направено за безопасност за хората и най-вече деца = някой да не отреже пръстите докато борави с този уред.
Не че и аз нямам подобни "шунтирани", имам едно подобно работещо си в "оригинално издание" и едно на което подобни "издатини" бяха износени(по вина на жената - не се научи да го заключва и да натисне преди това, за да се заключи и работи с него в "полунатиснато" състояние и ги износи) - него просто го "прикапах" с горещ силикон и всичко с тези "зъби" приключи и си работи и без тях в момента.
Общо взето при нутрибулет е проектирано доста малоумно - при другите е просто едно/две езичета, които се подават отдолу и се натискат от горната част на уреда когато се постави...
@justify Благодаря за уточнението, доста разумно.
Аз също си го мислех, докато шунтирах, но после си казах, че ще го ползват възрастни.
За всеки случай, ще сложа стикер.
Булета работи от месеци с това бутонче, но забравих да публикувам снимка и коментар.
Благодаря на всички, дали съвети по темата.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3051f96456.jpg