микровълнова печка Gorenie мо20е2wЗдравейте
Здравейте,имам нужда от помощ.Микровълновата печка Gorenie Мо20е2w e закупена чисто нова от мой познат.При пробата в къщи,печката работи,но не нагрява.На собственика не му се занимава с продавача за гаранцията и аз я взех с надеждата,че може да се поправи.Също така ми прави впечетление.че при включване на захранването не издава звуков сигнал и при отваряне на вратичката лампата не свети.Когато заработи лампата си светва.
Отговор: микровълнова печка Gorenie мо20е2wЗдравейте
Като не му се занимава на познатия ти, връщаш му я и си искаш парите!
Нова с гаранция: Микровълнова фурна Gorenje MO20E2W (vladives.bg)
не стаява въпрос за парите,просто молих за съвет.Не мога да се ориентирам за положението на трите микроключа на вратичката,когато вратата е затворена и отворена.
От Gorenje и четка за обувки не бих си взел :)
Gorenje преди и сега е като Telefunken преди и сега...
Или като JVC преди и сега...
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
:offtopic: Е не, не съм съгласен. Имахме текевизор JVC (внос, още по "онова" време), който изкара 30 години. При баба ми си спомням, че имаше един Telefunken, който също изкара 20-ина години. А Gorenje едно време може и да са били качествени. Моят опит с тях е негативен и повече няма да повторя. Повечето хора имат лошо мнение за тях. Това е моето впечатление.
Точно това ти пишат. Преди са били добре, сега са зле. С кое не си съгласен.
Моя грешка! Не разчетох коментара правилно. И все пак, Gorenje никога повече :BigGrin