В смисъл i3 е на едно ниво с B940 ли? А дали ще има някакава осезаема разлика между работата на модела на фуджицу и този на леново /не за нещо друго ами първото ми изглежда по дуракоустойчиво/.Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Преглед за печат
В смисъл i3 е на едно ниво с B940 ли? А дали ще има някакава осезаема разлика между работата на модела на фуджицу и този на леново /не за нещо друго ами първото ми изглежда по дуракоустойчиво/.Цитат:
Ще се купува лаптоп за филми към тв Sony ex500,интернет и джъткане-
ACER AS5750Z-B966G75MNKК-какво ще кажете за този?
Търся лаптоп. Ще се ползва за всичко - музика, филми, игри. Пари няма да се жалят, тъй като искам нещо надеждно, което ще изтрае време. От особена важност също е батерията.
Какво ще кажете за този модел? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IO-VPCF24M1E/B
Чакам съвети от Вас, за които предварително Ви благодаря! :)
Доста слабо видео за тези пари, но пък има операционна система...Цитат:
Първоначално публикувано от billab0ng3r
Но ако търсиш надежност, маи е по-добре да се насочиш към друга марка... Най-малкото защото Sony трудно се обслужва в БГ
Ревюта на лаптопи
http://laptops.reviewed.com/
Предложете непретенциозен преносим лаптоп. Ще се ползва за работа MS Office, счетоводни програми и гледане на 720p видео. Предпочитам с вградено видео, че да не грее, а и да щади батерията. Игри няма да се играят на него, 1080p също вероятно няма да се гледа.
Бюджетът е до 750 лв. Спряли сме се засега на:
HP COMPAQ 630/ PENTIUM B960/ 15.6"HD/ 4GB RAM/ 500GB HDD/ DVDRW/ LINUX (хубавото е, че дисплеят е anti-glare)
цената в Метро е 660 лв. + чанта и някакъв глупав рутер
Fujitsu Lifebook A531 същите параметри, но със 120 лв. по-висока цена! (1 год. повече гаранция)
Toshiba C855-147, бял, двуядрен Pentium® B960 2.2Ghz, HD Display (HDMI), 4GB, 640GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, camera, USB3.0, Free DOS, 2.3kg, 2г. гаранция, цената е 100 лв. над HP-то
DELL Inspiron N5050, "Obsidian Black" N0207, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, HD LED Display (HDMI), 4GB, 500GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, camera ...най-скъпият вариант и леко над бюджета 800 лв.!
Fujitsu Lifebook AH531, черен, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, HD LED Display (HDMI), 4GB, 500GB, DVDRW, 802.11n, bluetooth, на цената на Тошибата.
Общо взето всичките са с B960 процесор, вградено видео, 4 GB RAM и 500 гиги 5400 rpm хард.
Засега HP-то е фаворит заради по-ниската цена и матовия дисплей, на второ място е Toshiba-та. Правилно ли сме се насочили? Защо цената на HP-то е толкова ниска при еднакви параметри, да не е боклук? Външно като изработка изглежда доста солидно.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1346090580[/time]_________________________________________________
http://www.technomarket.bg/products/...s-x54hr-sx052d
а може би това за 749, + външно видео /което работи при необходимост/, + УСБ 3,0
И ако имаш карта Мтел Бизнес клуб за отстъпки - и по тънко ще минеш.
Друг е въпроса - дали да се купува от Техно-нещо си или не.
Предупредиха ме, че тези много греели и нямали хубаво шаси :(Цитат:
Първоначално публикувано от V_Simeonov
Е подай малко инфо тогава, кой, как?!?
Че и на мен ми искат да избера един непретенциозен лаптоп около този ценови диапазон 700-900 лв. Дали да се насочваме към Леново /малко по-скъпички, но малко/.
От всички тези марки бих си взел ЛЕНОВО :))Цитат:
Първоначално публикувано от Mean
П.С. сега видях колко много работи дават HP за 660 лв. Ако избереш него, пиши после, нещо от тях става ли за в работа :)
В крайна сметка поръчахЦитат:
Fujitsu Lifebook AH531, двуядрен Pentium™ B960 2.2GHz, 4GB DDR3 1333 Mhz, 500GB 7200 rpm, 2г. гаранция
Препоръчаха ми го доста хора, като за тези пари бил с добро шаси и изработка. Хареса ми и факта, че е с по-бърз диск (7200 vs. 5400). Ще го видим що за животно ще излезе.
За HP-то разбрах, че много греел и не бил удачен избор. Иначе е много привлекателен: чанта + рутер + лаптоп за 660 лв., т.е. все едно лаптопа ти излиза 600 лв., като е горе долу същата конфигурация като Фуджитсу-то (изключае по-бавния диск), даже дисплея е мат.
Не съм запознат и нямам представа от качеството на екрана на фуджицуто, но ниския клас на HP са с едни от най- скапаните монитори(матрици) като качество на изображението и ъгли на виждане, а цветовете им са пълна боза...
Сравнението е с моят екран на сонито и с още други лаптопи включително acer.
Ето още един +, че не взехме HP-то :)
Ама то разбираемо, за тази цена...
Препоръчайте ми лаптоп за гледане на HD филми без проблеми,игри не играя.Цената да е 600-700 лв.Да е с добра батерия.
Къде ще се гледат ХД филмите, на лаптопа или на ТВ?Цитат:
Първоначално публикувано от borkokn