Re: Инсталация на XP на лаптоп с инсталирана VISTA
Инсталирх Уиндоуса на НР - работи добре, хората са доволни... Инсталацията мина гладко, разпозна повечето неща по дъното...
@tototnis дата е оправена, ако вече не си видял...
@ripper_bg толкова ли е трудно да кликнеш двапъти на часовника и да напишеш "датата е оправена или вярна..." човека пита учтиво или ти като българин-ганьовец, "аз съм добре, що да се хабя да обяснявам" или ако нещо беше проблемен уиндоуса, щеше да напишеш цяло есе за да го хвалиш, белким се прецака и някои друг.
Цитат:
Първоначално публикувано от mitkosan
То сичко хубуу, ма кат няам акаунт в Замундата............ :081:
От миналата година все не мога да се вредя и да ме огрее да се регистрирам!!! :taz
Няма ли кой да помогне с друго линкче???... :help
Black Genesis, благодаря за линка, но версията на ОС, за която става въпрос отдавна успях да я дръпна, а и изпробвах. Наистина е много добре пипната, евалла на руснака, но според мен е най-вече за домашни потребители. Но си е поорязана и няма 100% съвместимост - особено с по-стари програми работещи под Windows - просто намерих някои, които се се сбъгват, а с оригинална ОС нямат проблем. От тази гледна точка не я слагам на хора, които ползват РС-то за бизнес, а само на домашни потребители - ползващи го предимно за развлечение.
А и вече оригиналният SP3 излезе отдавна... :)
Re:Инсталация на XP на лаптоп с инсталирана VISTA
Да добавя че дори и да няма настройка натив Иде достатъчно е да се изключи AHCI от опцията enabled/disabled(ако я има) и инсталацията протича нормално(fujitsu siemens).