Проблем с клавиатурата на Toshiba Satellite L305-S5885
Здравейте,
Проблема е такъв, че по някакъв начин клавиши като "1" "2" "3" "е" "d" "f" "space" и други, след като ги натисни ми отваря някакви приложения, примерно като натисна "f" и ми отваря прозереца за търсене, като натисна "3" ми отваря Mozilla. Не мога да разбера какъв и къде е проблема и как съм причинил всичко това. Но спешно искам да си го оправя, а не знам как, търсих, рових се не можах да открия никъде нещо подобно. Моля, ако някой знае, може и иска да ми помогне да ми отговори, ще му бъда много благодарен. Понеже в момента не мога да използвам лаптоп-а пълноценно. Благодаря предварително и весели празници!
Re: Проблем с клавиатурата на Toshiba Satellite L305-S5885
Най-вероятно имаш залепнал клавиш. Опитай с малко по-грубо натискане на всички за да отпусне евентуално, ако не ... сервиз. Клавишите за които говоря са: ctrl, alt, win .. etc
Да си поливал клавиатурата с нещо ? Пробвай с външна клавиатура, ако е същото проблема ти идва от софтуер (я за управление на функционалните клавиши я за нещо друго) ако и с външната клавиатура проблема си остава, аз бих заложил на хардуерен проблем.
Оправи се някак :ole Благодаря, за предложенията, ще ги приложа, ако се повтори. Весели празници! :)