Лаптоп Тошиба Satellite Pro A300 - 1E7
Установихме, че със жена ми един лаптоп не ни стига. Тя иска нейните си игри, аз моите, аз ми се гледа "д-р Хаус" , на нея "Келеша Милионер" примерно :))
Спрях се на модел Toshiba Satellite Pro A300-1E7, има страхотни параметри. Притеснявам се само, дали има възможност да му сложа Уиндос XP, или може само на Вистата. Някой запознат ли е с тая серия апропо тоя модел специално, а и да каже, какви са му цялостните впечатления. Батерията му колко часа издържа/
Re:Лаптоп Тошиба Satellite Pro A300 - 1E7
общо взето няма да има проблем да се сложи XP, драйверите надали ще ги намериш при Toshiba, но това не е проблем, използвай EVEREST, за да видиш какво е дъното и после търси при производителя.
Иначе лаптопа не е лош.
На повечето европейски модели вече има драйвери в сайта на Тошиба за XP. Даже за твоя ги има всичките.Като си вземеш лаптопа само поглеждаш отдоло за късият номер на модела (Short model number), който е нещо от типа на PSLB2B или нещо подобно и въвеждаш в този линк всичко което те пита и си готов.
http://eu.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=EU
А, да, забравих , и от БИОСА САТА контролера го даваш на съвместим или IDE режим (според типа биос) и инсталацията на уиндоуса ще мине като песен, ако няма такава опция пиши да ти кажем какво да правиш ;)
П.П.
Христос , Възкръсна. :)
Благодаря ви!!
А какво мислите за видеото, слабичко е, ама става за повечето игри нали
Не е лоша карта , ама като изключа няколко модела DELL XPS и Alienware, бих ти казал ,че лаптопа не е компютър за игри. Но общо взето повечето съвременни игри ще работят на средни и малко над средните детайли при прилични кадри в секунда.