-
Избор на лаптоп
Здравейте, решил съм да си взема лаптоп и съм се спрял на тези 2 ;
Acer timeline 5810 intel pentium su2700 1,30ghz 320gb/3gb ddr3 video gma 4500mhd,
Toshiba l500 intel dual core t4300 ,2,1ghz 320gb/4gb ddr2 video atiradeon hd3200
Бихте ли споделили мнения ,ще се ползва за мобилен интернет,фотошоп,гледане на HD филми на LCD то.
-
Re:Избор на лаптоп
ThinkPad SL510 - погледни това. Ако не те притесняват размерите, му за 1000 лв няма конкурнция. Тези лаптопи с екрани от 15,6" са по скоро в класа преносим компютър отколкото мобилен.
Модела има традиционната за ИБМ защита на твърдия диск от сътресение, голям ентер, "мислещия" бутон на ИБМ, ХДМИ, Блутут, eSATA, поинтстик, корпуса е читав и т.н.
Няма видео за игри, но май не ти и трябва.
Има поне 2 места от които може да се намери на добра цена, а на едното има и видео ревю на български.
-
Посочените от мен лаптопи са от офертата на глобул, за мобилен интернет.
Друг е въпросът дали въобще е надежден този интернет.
-
-
-
Тошибата, която си посочил не мога да я намеря - дай линк. Ако влиза в бюджета вземи него добри машинки са, а имат и No Matter What Guarantee. Lenovo (ThinkPad SL510 ) за което писаха по-горе също е добро, но лично ползвам Тошиба. Където живееш виж кой ще ти бъде най-удобния сервиз за поддръжка!!!
-
Тошибата, е във 2 конфигурации тази която съм написал и със AMD процесор .
Няма линк ,но я има изложена в посоченият вариант. Чудя се дали 2500mb са достатъчни за търговия на форекс пазара ,и ще бъде ли връзката стабилна за мобилен интернет.