Смяна на дисплей на лаптоп
Лаптопът е стар модел - Amilo L7300. Дисплеят му е леко счупен след удар, има пукнатини тук таме, но започват да се разрастват.Знам, ще кажете, че е по-добре да си взема нов, но за мен този има сантиментална стойност.Ориентирайте ме колко ще ми струва смяната моля? Предполагам не е невъзможна :)
Re:Смяна на дисплей на лаптоп
Преди почти 2 години ми замениха дисплея на служебното Амило което бе гаранционно.Така че предполагам е възможно. Сервиза бе на Стемо.За цена обаче не мога да те ориентирам понеже както казах бе в гаранция
15" XGA е дисплея .
Пиши на @stenly - имаше няколко останали .
пп
И аз имам една - мога да ти я продам.
Ами много хубаво, благодаря и на теб и на Митко за отзоваването, но се случи и друг проблем. Компютърът бе залят с бира и вече не функционира въобще, явно е изгоряла платката му, чух странен звук и повече не можа да тръгне..:)
:-memnon рядко нещастен лаптоп....ами от тук следва само: ...по-добре да си взема нов...дано той не носи някаква лоша карма от предишни прераждания :)
Ако сте се сетили да извадите батерията има шанс да се поправи но от друга страна дали си заслужава финансово.
@Tommorow
Даа, взех нов и да чукна на дърво не носи кармата на предишния :) А ако има подобен проблем ще ти сигнализирам, виждам, че се вълнуваш ;)
А иначе предишния го занесох на сервиз и казаха, че не могат да го спасят, но поне ми източиха диска. Жалко наистина, че не можах да го оправя, тъкмо бях намерила вариант за нов дисплей и тази проклета бира..
Цитат:
Първоначално публикувано от katy85
@Tommorow
А ако има подобен проблем ще ти сигнализирам, виждам, че се вълнуваш ;)
А бе недей, че току виж съм се развълнувала и аз. :)
И по полека с Бирата и Ударите по дисплея :Drinks:
и полека, вече с офтопиците, щото инак заключам темата.
Цитат:
Първоначално публикувано от katy85
Лаптопът е стар модел - Amilo L7300. Дисплеят му е леко счупен след удар, има пукнатини тук таме, но започват да се разрастват.Знам, ще кажете, че е по-добре да си взема нов, но за мен този има сантиментална стойност.Ориентирайте ме колко ще ми струва смяната моля? Предполагам не е невъзможна :)
Преди 1 месец ми смениха матрица на лаптопа размер 15.4 с чисто нова дадъх 260 лева нямаше как защото лаптопа ми е чисто нов но човек в нерви незнае какво прави одарих го одземята и цялата матрица стана Мазало но сега е на самолет !