То това хубаво, ама този продукт като че ли все още не се предлага... От характеристики на хартия ми бръмна главата в последните месеци...
Преглед за печат
То това хубаво, ама този продукт като че ли все още не се предлага... От характеристики на хартия ми бръмна главата в последните месеци...
Notion Ink Adam се очаква през декември (но само за Азия мисля), след като на няколко пъти беше забавен.
Успях да тествам електронна книга Prestigio eBook Reader PER3162B.
Моделът е с E-Ink екран.
Тема, в която има линкове към краткото представане на четеца и снимки за сравнение на двата екрана - E-Ink и SiPix ще намерите на този адрес:
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47612.0.html
Аз имам Prestigio Libretto PER5062B.Купих го 2010г от технополис през декември 2010 за мисля 470 лв но с изплащането ми излезе над 500, през август 2011 му счупих екрана.През октомври успях да отделя 200 лв (190лв) и го смених.Благодаря на хората от сервиза , че ми бяха запазили.Новите били по 300лв.
Доволен съм общо взето с изключение на батерията.Издържа около 6 часа четене не повече.На прелиствания не знам колко но дори в стендбай не може да изкара седмица.Мой приятел има киндлу и на третия месец го беше зареждал два пъти.Четял по около 7-8 часа седммично по 2-3 часа на ден сутрин но не всеки ден.Сравнението на батериите е просто неуместно.Киндлето е по евтино.Престижото освен с FB-2, с който се справя отлично чете и ПДФ и ТХТ но по добре да не се опитва.С ЕПУБ не се справи- не го отваря.Когато чета в ФБ-2 няма "съдържание" а на ФБ-2 рейдъра на компютъра имам.Ако някой има опит, впечатления и е пробвал различни фирмуери моля да сподели.