-
Избор на 10.1" лаптоп
Ще взимам някакъв 10.1" лаптоп. Като гледам всички са с почти еднакви параметри, то остава да избера само марката. Към коя да се насоча и защо? Тези с инсталиран Линукс са по-евтини, вероятно заради ОС. Как стои въпроса с гаранцията, ако такъв го преинсталирам с WIN.
-
Re:Избор на 10.1" лаптоп
Гаранцията няма нищо общо със софтуера който ще инсталираш. Моя съвет е Тошиба, дават ги с 3 години гаранция.
-
Има някаква промоция в Техномаркет на Тошиба, обаче думата "промоция" нещо не ми харесва. А между Asus и Acer?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295790124[/time]_________________________________________________
Кажете към кой да посягам?
-
Ами... Асус са компанията, която пусна нетбуците на пазара, те са и най-ангажираната с тях фирма.
Изборът е голям, моделите много и хубави, можеш да избираш с 3 или 6-клетъчна батерия, докато повечето конкуренция е с 3.
Така че моето мнение - Асус с 6-клетъчна батерия.
-
изчакай да излязат с новия процесор на Intel® Atom® Dual Core N550, че тия много кекави. имам леново с10-2 с шест-клетъчна батерия. ХР операционна система. антивируса е на микрософт. 1гб рам. е не става -слабичко си е.
отварят се бавно страниците при браузване интернета ми е up to 16mb на спийд теста държи 30-40мб.
по скайп -последна версия понякога забива след 10 минути разговори.
единствено детето се кефи на филмчетата. даже и 720р си вървят нормално без насичане. за почти една година спира само вечер.
-
Вече взех това: "ASUS EEE PC 1001 PX-BLK067X". На първо четене го бива, ровя из Нета и радиото свири, за тази цел ми върши работа.
-
ами със здраве да си го ползваш. поздрави