Курсора на мишката ми трепти постоянно и се мести сам където поиска моля помощ
Курсора на мишката ми трепти постоянно и се мести сам където поиска и отваря файловете които са
дисплея - моля помощ.
Става въпрос за таблет HP Compaq tc4400 Tablet PC
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322567159[/time]_________________________________________________
Забелязъл съм, че проблема съществува когато таблета работи на зарядно, а когато е на батерия се държи нормално и нямам проблеми с курсора.
Re:Курсора на мишката ми трепти постоянно и се мести сам където поиска моля помощ
от всичко което пише по въпроса - трябва да си смениш зарядното с оригинално от HP..., ако искаш може да го занесеш и да пробваш с някое универсално зарядно - батерията трябва да ти е на 100% зарядното вкл., някои хора казват че когато се зарежда батерията тъчпада работи ОК ...
Re:Курсора на мишката ми трепти постоянно и се мести сам където поиска моля помощ
Споко и на моята мишка на домашния комп постоянно трепти. Нямам време да да се сетя да купя нова и да видя как ще е с нея.
пробвах с друга мишка, също така и моята мишка на друг компютър
проблема не е мишката.