-
LENOVO-molq savet
Какво ще кажете за LENOVO ideapad y570
DISPLAY 15.6" (39.6 CM) WXGA LED 1366X768
CPU INTEL CORE I7-2670QM (6MB CACHE, 2.20 GHz)
RAM 4 GB DDR3 HDD 750 GB SATA 5400RPM
VIDEO NVIDIA GEFORCE GT555 2 GB DVD
RW SUPERMULTI DL
WLAN 802.11 B/G/N,
LAN 10/100/1000,
BLUETOOTH
2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0,
E-SATA 6-IN-1 CARDREADER, VGA,
HDMI AUDIO 2x1.5 W JBL SPEAKERS
6 КЛЕТЪЧНА БАТЕРИЯ
OS FREE DOS
ТЕГЛО 2.7 KГ
Моля мнение ако някой има такъв.
-
Re:LENOVO-molq savet
какво означава "мнение"?
лаптопът на хартия изглежда добре, убеден съм, че е и на живо е чудесен
напоследък има тенденция високите модели на i5 и много i7 да се правят с 8 ГБ рам, не че 4 е малко...
-
Питаш за най-купуваният лаптоп за 2011 г. ли? :)) Погледни ревютата и може да разбереш какъв е този лаптоп :cool:
-
То на ревюта и на живо си го бива леновото и наистина много се продава и в доста сайтове пише че са продадени всички количества и се очаква доставка но мен това не ме вълнува аз се интересувам от това дали прави някакви проблеми дали бързо прегрява и дали е допустимо това прегряване иначе по характеристики няма грешка особено за тази цена
-
оставам с усещането, че не знаеш какво искаш и какво питаш
дали прави проблеми? опелите правят ли проблеми? фордовете правят ли проблеми?
нормалното състояние е да не правят проблеми. замислени са да не правят проблеми. но светът не е идеален и проблеми винаги са възможни
прегрява ли? котлоните прегряват ли? печките прегряват ли?
работят с ток, нормалното състояние е да се загряват. предвидени са да загряват донякъде, но ако ги завиеш с одеало ще прегреят над допустимото
никой няма да ти даде 100%, че точно твоята бройка ще се окаже най-хубавата, нито някой ще ти я купи със свои пари и ще ти я даде да я ползваш 1 година, след което, ако не се е случило нищо непредвидено, да му дадеш въпросните пари...