Дъно за HP Compaq Presario CQ61-315SQ
Здравейте! Изгоря ми дъното на компютъра и се чудя какво да го правя. Намерих в нета да се продава същото дъно за около 350 лв но незнам дали си заслужава да го вземам. Чудя се дали да го поръчам от сервиза на HP поне ще имам гаранция ама като се замисля и цената ще е повече. Компютъра не е лош но наистина незнам какво да правя. Моля за идей и съвети :sad:
Re:Дъно за HP Compaq Presario CQ61-315SQ
за тези пари взимаш ЦЯЛ лаптоп, при това по-мощен
няма начин да нямам такова дъно, ще огледам и утре или други ден ще ти пиша, дали го имаме още.
Ако го имаме, ще ти го пратя без нищо, но при условие, че лятото, като се върна в бг, ще черпиш и то сериозно :)
Но имай в предвид, че ще има все нещо, дето не работи по него, демек от сорта на ethernet или едно USB
Това е хубава новина. За черпенето нямаш грижи, то и аз не съм в бг в момента и ми е писнало от изкуствената храна тука. От доста време се каня да направя една голяма маса та тъкмо и ще полеем дъното. Че не му работи нещо ми е най-малкия проблем.
утре вечер ще ти пиша дали го имам или не, днес нямах време да преглеждам в дрънкулките
значи работите стоят така.
Дъното го имам, но не тръгва, проверих го тая сутрин. Ако потърпиш малко (не знам колко време точно) може да намеря друго
Ти пък :) Че за къде да бързам, колкото по-бавно толкова по-хубаво :tongue:
Здравей fXOrange :)
Откри ли нещо ?
не, тия дни много малко поправки HP/Compaq.
Вчера се обадих даже на HP, да ги питам що нищо не ни предлагат тия дни! Което е доста чудно, за тя марка :))
Хм, все се забърквам в сложни неща. Май, ще си остане антика тоя компютър.
Отговор: Дъно за HP Compaq Presario CQ61-315SQ
Търся дъно за НР-4525s probook,матрицата е черна,контролните му диоди светят,чува се и вентилатора,а иначе не захапва,стана така след едно нервно затваряне на лаптопа,носихме го на сервиз,държаха го 2 седмици и казаха,че е дъното ,нещо студена спойка отлепена,а е на 25 месеца,чудя се какво да го правя,явно им е технологичен дефект,а и като го гледам,няма никакви отвори за охлаждане.Струва ли си да го оправям?